Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› CD/DVD Milk Inc. 'Forever - Limited Edition'

Voor wie er nog mocht aan twijfelen, 2008 is onomstotelijk het jaar van Milk Inc. Het album ??Forever?, is het tastbare kroonjuweel van de onwaarschijnlijke ontplooiing van het fenomeen Milk Inc. Het werd het eerste Milk Inc-album op nummer 1 in de albumcharts, en dat voor 8 weken aan een stuk! Ondertussen heeft ??Forever? ook de platina status bereikt met meer dan 30.000 verkochte exemplaren.

Wat begon als het danceproject van Regi, Linda en Filip is na al die jaren uitgegroeid tot een opwindende en uiterst succesvolle live-act. Dat het uitverkopen van maar liefst zes(!) sportpaleizen voor de ??Forever?-concertreeks geen toevalstreffer was, bewezen de recent uitgereikte TMF Awards 2008. Milk Inc. mocht er de felbegeerde ??Best Live?-Award in ontvangst nemen, naast die voor ??Best Dance Nationaal? en ??Best Album Nationaal?.

De dorst naar meer Milk is nog steeds groot en moet gelest worden. Daarom wordt er uitgepakt met een stomende Limited Edition van ??Forever? !!

Op de audio-CD werden 5 extra livetracks toegevoegd en, voor zij die het feest in het Sportpaleis gemist hebben of willen herbeleven, bevat deze Limited Edition ook de DVD van het volledige (meer dan 2u.!), opzwepende en spetterende 'Forever'-concert!!


› Gepubliceerd woensdag 19 november 2008 om 22:04 uur door Hans Van Dyck
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook