Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Yannick Bovy stelt album Better Man voor in Antwerpen

Amper 25 jaar en al een stem die ons terug meeneemt naar de tijd dat Dean Martin, Frank Sinatra en Nat King Cole de dienst uitmaakten en vrouwenharten terplaatse deden smelten. Yannick Bovy, al vaak beschreven als ‘De Vlaamse Michael Bublé’ is 1 van de grootste muzikale talenten van België en heeft bovendien de flair, looks en het charisma, om het helemaal te gaan maken. Met zijn 1ste single “She’s Even More Beautiful” en opvolger “She Don’t Know It” overtuigde hij alle radio- en TV-makers van zijn onmiskenbare kwaliteiten en deze week vertrok met het heerlijk swingende "Theoretical Love" ook de 3de single uit zijn debuutalbum richting radio en TV.

Kijken


Gisterenavond stelde Yannick Bovy zijn debuutCD "Better Man" voor aan pers en genodigden, tijdens een gezellige boottocht op de Schelde te Antwerpen. Yannick bracht in een intieme sfeer enkele nummers uit het album en pakte met zijn aangeboren talent en charme iedereen, opvallend veel bekende en mooie vrouwelijke gezichten overigens, meteen in.

Zijn debuutCD “Better Man” mag gerust omschreven worden als een klassevolle ode aan de big band-, crooner- en jazzlegendes van weleer, met ijzersterke eigen nummers, maar ook verrassende bewerkingen van absolute classics als “All My Loving”, "I've Got You Under My Skin" en “My Cherie Amour".

"Better Man" van Yannick Bovy, een prachtig debuutalbum van een talent om te koesteren. Nu overal verkrijbaar.

Yannick Bovy - Beter Man: tracklisting

1) All my loving
2) I’ve got you under my skin
3) She’s even more beautiful
4) She don’t know it
5) Better man
6) My cherie amour
7) Hold on
8) I wanna be around
9) Theoretical love
10) Perfect
11) Baby, I know
Foto's van de albumvoorstelling van Yannick Bovy in Antwerpen kan je bekijken in een Sterrennieuws-fotoreportage naast dit artikel!


› Gepubliceerd donderdag 2 februari 2012 om 10:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook