Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Spectaculaire Mega Mindy Show in 3D nu op DVD

Voor superheldin Mega Mindy mag het allemaal MEGA groot! En dat hebben we geweten! Afgelopen najaar stonden Mega Mindy, Toby, Commissaris Migrain, oma en oom Fonkel in de grootste zalen van Vlaanderen en Nederland met de meest spectaculaire MEGA Mindy show ooit - in 3D! Vele fans zagen hun helden in deze show boordevol actie, grappige acts, bekende liedjes en uiteraard een geweldig 3D-decor. Mocht je het avontuur nog een keer willen beleven of heb je de Mega Mindy Show gemist, dan is de show vanaf vandaag verkrijgbaar op DVD!

Iedereen heeft een eigen act voor de show voorbereid, maar al snel blijkt dat niemand voor een decor heeft gezorgd! Gelukkig heeft oom Fonkel een uitvinding klaar staan: de 3D machine. Hiermee kun je alles wat je wilt tevoorschijn toveren! Twee boeven zijn dit te weten gekomen en willen koste wat het kost de spectaculaire machine in handen krijgen. Want stel je eens voor: heel veel geld, goud en misschien zelfs een heel leger boevenvrienden...
Dit kan Mega Mindy natuurlijk niet laten gebeuren! Want als er iets is waar ze niet tegen kan, dan zijn dat boeven! Ze zet alles op alles om de boeven te pakken te krijgen en hen een lesje te leren. Daarbij krijgt ze ook hulp van Mega Toby. Kan Mega Mindy de boeven op tijd stoppen? En overleeft de machine van oom Fonkel de show?

De DVD bevat een 2D registratie van de voorstellingen op 29 oktober 2011 in Ahoy Rotterdam en is afspeelbaar op elke TV.

Cast
Mega Mindy / Mieke - Free Soufriau
Mega Toby / Toby - Louis Talpe
Oma Fonkel - Nicky Langley
Commissaris Migrain - Anton Cogen
Bliep - Matthias Temmermans
Oom Fonkel - Ludo Hellinx
Boeven - Fleur Brusselmans en James Cooke

Speelduur
ca. 75 minuten


› Gepubliceerd woensdag 25 januari 2012 om 15:30 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook