Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Bumba reist naar het land van de sneeuw

Brrr, trek maar een dikke trui aan. Bumba en zijn vriendjes reizen naar het land van de sneeuw. Pak je vriendje Bumba beet en glijd mee op de slee, jiepiejee!

Bumba gaat de wereld rond! In deze succesvolle tv-reeks gaat Bumba samen met zijn vriendjes o.a. op ontdekking in Afrika en Azië.

In deze verre landen leren ze hun nieuwe vrienden Zin-Zi en Li-Ling kennen en beleven ze een heleboel nieuwe avonturen.

In Afrika leert Zin-Zi hen Afrikaanse muziekinstrumenten bespelen en nieuwe planten en dieren kennen. In Azië toont Li-Ling, Bumba en zijn vrienden het Oosterse landschap en leren ze samen lekkere gerechten bereiden. Bumba vervolgt na Afrika en Azië zijn reis en vliegt samen met zijn vriendjes naar het land van de sneeuw.

10 nieuwe avonturen van Bumba in het land van de sneeuw zijn vanaf nu verkrijgbaar op de nieuwe DVD ‘Bumba in de Sneeuw’. Goed voor meer dan 50 minuten kijkplezier!

Ontdek naast de nieuwe DVD ook de ‘Bumba in de Sneeuw’ puzzel en het nieuwe kartonboekje met versteekbare Bumba!

Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert. Daarbij krijgt hij hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, het beertje Nanadu, de olifant Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In hun circus beleven Bumba en de anderen korte avonturen en situaties die heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. De avonturen van Bumba worden uitgezonden op Ketnet. Eén aflevering duurt ongeveer 5 minuten.


› Gepubliceerd zaterdag 17 december 2011 om 11:02 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook