Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Alex Agnew presenteert DVD van Larger Than Life

De DVD Larger Than Life van Alex Agnew bevat de integrale 2u20min durende show. Daarnaast zij er er ook extra's: achter de schermen, the making of, voorprogramma Steve Hughes, en Engelse ondertiteling.

In 2011 stond Alex Agnew 10 jaar op de planken en dat vierde hij met Alex Agnew – Larger than Life, best of 10 years Alex Agnew on stage’ in het Antwerpse Sportpaleis. Het was een samenvatting van de hoogtepunten van zijn drie avondvullende shows.

De show zou niet op tour gaan, maar een éénmalige stunt worden: het Sportpaleis vullen. Het zouden er uiteindelijk 5 worden. Op 25, 26 en 28 februari en 4 en 5 maart 2011, vulden 63.107 fans tot 5 keer toe een uitverkocht Sportpaleis te Antwerpen voor de 'éénmalige' Best Of show: Larger Than Life, best of 10 years Alex Agnew on Stage.

De ‘Best Of’-show ‘Larger Than Life’ van stand-upcomedian Alex Agnew in het Sportpaleis werd aangekondigd op 21 mei 2010. Exact één week nà de aankondiging was de eerste show uitverkocht. Ook de extra tweede en derde show waren één maand later volzet. Om aan de wachtlijst tegemoet te komen, werd een vierde show en kort nadien nog een vijfde en laatste show toegevoegd aan de reeks. Nooit eerder deed een comedian in West-Europa hem dit voor. Een nieuwe trend werd geboren.


› Gepubliceerd donderdag 8 december 2011 om 17:47 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook