Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Desperate Houvewives - Seizoen 7 nu op DVD

Seizoen 7 van Desperate Housewives werdt zopas op DVD gelanceerd. Sterrennieus presenteert jullie een Behind The Scenes video, waar alle dames praten over dit seizoen.

“Die top staat je echt geweldig lieverd!” – “Ik zie helemaal geen buikje, nee hoor, gewoon kopen en vanavond aandoen naar de blind date!”. En daar sta je dan – samen met je ‘beste’ vriendin in een benauwd pashokje op zoek naar de perfecte outfit voor vanavond. Ergens weet je dat die top te klein is en niet goed staat maar als zij zegt van wel dan zal het wel zo zijn, toch? Zij is je beste vriendin en heeft dan toch het beste met je voor..? Kijk maar eens goed om je heen – iedere vrouw die je ziet heeft wel eens een streek geleverd of geleverd gekregen. Maakt dit nou alle vrouwen gemene en achterbakse vriendinnen? Welnee, zolang ze niet vier keer ‘Ja’ scoort op de ‘Top 4 Vriendinnen Streken’ hieronder, kun jij je beste vriendin met een gerust hart je beste vriendin blijven noemen – net zoals de ‘beste’ vriendinnen uit de bekendste straat van Amerika – Wisteria Lane. Dat ook deze vriendinnen meedogenloos kunnen zijn weten we, hoog tijd dus om de meest voorkomende vriendinnenstreken voor je op een rij te zetten.

Streek 1: Ze geeft verkeerde raad

Jullie zijn samen gezellig aan het winkelen en jij ziet een te gekke rode broek met uitlopende pijpen. Niet meer helemaal van deze tijd, dat realiseer jij je best, maar “het is toch helemaal wat voor jou, die droeg je vroeger ook zo graag!” Je besluit de broek aan te passen en het eerste wat zij zegt; “Echt wat voor jou, die broek zou mij voor geen meter staan, maar het staat jou erg goed. Ik zou hem dus maar kopen.” De volgende dag kom je op je werk en loop je niets vermoedend met je nieuwe aankoop door kantoor. Je krijgt een reeks afkeurende blikken en flauwe complimenten. Totdat je door een collega de wc in wordt getrokken en zij je onmiddellijk vraagt wat jouw bezielde toen je vanochtend die broek aantrok. Argh denk je bij jezelf, hoe heeft je vriendin nou kunnen zeggen dat die broek je goed staat? Was ze toch jaloers misschien?

Streek 2: Ze wil altijd het middelpunt zijn

Het hoeft niet altijd meteen iets te betekenen, maar het is hoe dan ook irritant. Je bent op stap met je vriendin en dan komen jullie jouw vriend en zijn vrienden tegen. Het gedrag van je vriendin slaat in één keer om. Haar stemvolume gaat een aantal decibellen omhoog en ze hangt tegen iedereen aan! Je moet er wel om lachen, maar je schaamt je ook een beetje. Dan maakt ze ineens stomme grapjes over jou, super gênant. Je wordt boos, maar bedenkt dat ze misschien iets te veel gedronken heeft en vergeeft het haar.

Streek 3: Ze roddelt over iedereen

Eén van de leukste bezigheden met je vriendinnen is ongegeneerd roddelen. Onder het genot van een glaasje wijn kunnen jullie uren praten over de nieuwste ontwikkelingen tussen vrienden en kennissen. Het is opvallend dat je vriendin altijd met alle nieuwtjes aankomt. Ze zegt er vaak bij: “Tegen niemand zeggen want ik mag het eigenlijk niet doorvertellen, maar...” en dan komen de smakelijkste en sappigste verhalen. Vermakelijk, zolang ze maar niet ook zo met jouw geheimen omgaat. Ze bedoelt het vast niet verkeerd, maar vertel haar maar niet teveel, want als ze zo over jullie vriendinnen praat is er een grote kans dat ze net zo over jou kletst met hen!

Streek 4: Ze is egocentrisch

Op ieder moment van de dag sta jij voor haar klaar en hoor je haar problemen en verdriet aan. Ze is zo alleen en ze moet het echt even kwijt. Jij luistert aandachtig en geeft haar waar je kan een passend advies. Ze valt immers altijd op de verkeerde mannen. Hoe vaak je dat ook zegt, niets helpt helaas en al jullie kostbare tijd samen gaat naar haar problemen. Als ze dan toch weer een gelukkige man heeft gevonden is ze 180 graden gedraaid en heeft ze ineens geen tijd meer voor jou! Je vergeeft het haar, want ze is nu zo gelukkig en je begrijpt het wel. Nog geen drie maanden later gaat de telefoon en heb je je huilende vriendin aan de telefoon. Ze is gedumpt en vraagt of ze naar je toe mag komen. Natuurlijk mag ze dat, daar zijn jullie toch vriendinnen voor?

Komt de top vier van meest voorkomende vriendinnen streken je wel erg bekend voor? Of heb je een vriendin waarbij je nu alle vier de hokjes kunt aanvinken? Dan moet je jullie vriendschap nog maar eens goed overdenken. Net zoals de vriendinnen van Wisteria Lane waar een gloednieuwe rivale (Vanessa Williams) zorgt voor nog meer spanning, bedrog en liefdesverwikkelingen in de buurt. De messen worden dus weer geslepen op Wisteria Lane. Lynette is jaloers, omdat Renee zich te veel met Tom bemoeit en Bree merkt dat ze gevoelens krijgt voor Keith (Brian Austin Green). Ondertussen doet Gabrielle een persoonlijke ontdekking die haar leven op zijn kop zet, komt Susans leven in gevaar en loopt iedereen op z'n tenen vanwege een mysterieuze schietpartij. Maar de hechte vriendschap en de geheimen die ze delen houdt 's werelds beroemdste huisvrouwen, ondanks alle moeilijkheden, bij elkaar.

Heb jij wel eens een streek geleverd, of is jouw wel eens een streek geleverd? Welkom bij de club. Dat het niet de spuigaten uit mag lopen spreekt voor zich, maar streken en vriendinnen gaan nu eenmaal hand in hand. Aan de andere kant is niets zo waardevol als echte vriendschap. Als jij je gelukkig mag prijzen met een lieve vriendin die er altijd voor je is, bel haar dan meteen op en spreek met haar af om vanaf 30 november samen met haar en lekkere hapjes op de bank te genieten van de nieuwe DVD box van Desperate Housewives seizoen 7. Bekijk samen elke zinderende aflevering opnieuw en duik nog dieper in de verslavendste televisieserie aller tijden met het nooit eerder vertoonde bonusmateriaal op dvd. Het is het perfecte cadeau voor elke Desperate Housewives-fan of je ‘beste’ vriendin. Kun je niet wachten? Bekijk hieronder dan alvast een gloednieuwe sneak peek achter de schermen van de eerste aflevering ‘Remember Paul?’.

VIDEO INTERVIEW BEHIND THE SCENES ‘REMEMBER PAUL’


Desperate Housewives - Seizoen 7: Afleveringen:

Remember Paul?
You Must Meet My Wife
Truly Content
The Thing That Counts Is What's Inside
Let Me Entertain You
Excited and Scared
A Humiliating Business
Sorry Grateful
Pleasant Little Kingdom
Down the Block There's a Riot
Assassins
Where Do I Belong?
I'm Still Here
Flashback
Farewell Letter
Searching
Everything's Different, Nothing's Changed
Moments in the Woods
The Lies Ill-Concealed
I'll Swallow Poison on Sunday
Then I Really Got Scared
And Lots of Security...
Come on Over for Dinner


› Gepubliceerd maandag 5 december 2011 om 11:55 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook