Sterrennieuws
Kooptip | Internationaal

› Grey’s Anatomy - seizoen 7 op DVD

Wist je dat 71 procent van de singles om je heen iedere maandag met bonkend hart en rode blos op de wangen de werkvloer opstapt? En niet omdat ze een harde kop hebben of verkouden zijn – nee, omdat ze tot over hun oren verliefd zijn op een collega! En zo gek is dat natuurlijk helemaal niet als je bedenkt dat je meer tijd doorbrengt met je collega’s dan met je vrienden of zelfs je lief.

Er zijn verschillende redenen waarom nog steeds veel mensen zich in een relatie op het werk storten. Zo is het natuurlijk hartstikke spannend want het mag eigenlijk niet en je leert elkaar snel, goed kennen door stress en bijvoorbeeld langdurige vergaderingen. De gemiddelde duur van een relatie op het werk is volgens hoogleraar psychologie Stefan Lievens - die een boek schreef over relaties op het werk, vijf jaar. Uit zijn onderzoek blijkt onder andere dat een relatie tussen twee ongehuwde mensen het minste voorkomt en dat de andere collega’s zich hier het minst aan storen (ook al wordt hier wel flink over geroddeld!).

Onverwoestbare relaties op de proef

Of je nu zelf op dit moment verliefd bent op een collega, denkt dat die collega wel erg verkikkerd kijkt naar je de laatste tijd, of dat er juist helemaal geen knetterend vuurwerk is bij jou op kantoor... je kunt nergens zo genieten van relaties op het werk als met de nieuwe complete serie van ABC’s Grey’s Anatomy – Seizoen 7 op DVD. De populairste artsen van primetime-televisie keren terug voor een onovertroffen seizoen van emotionele wendingen. Het is een jaar waarin het Seattle Grey-ziekenhuis een nieuwe start moet maken, omdat iedereen nog worstelt met het drama dat hen zo persoonlijk raakte. Nieuwe relaties ontstaan en onverwoestbare relaties worden op de proef gesteld in deze aangrijpende zesdelige dvd-serie.

20% vrijt met chef in ruil voor promotie

Van successen op de operatietafel, tot vergissingen in de slaapkamer - en alle drama's daar tussenin - de artsen vinden met elkaars steun steeds weer een manier om verder te gaan. En verder gaan doen we, want uit het onderzoek van Lievens blijkt ook dat 20 procent van de vrouwen het zou doen met hun chef als hier een promotie tegenover zou staan. Of we ook van dit soort praktijken zullen gaan zien in het zevende seizoen van Grey’s Antomy geven we hier niet prijs. Wel geven we je alvast de top 5 van vrijplekken op het werk (bron Jobat.be)!

Top 5 vrijplekken op het werk

5: de toiletten
4: de kopieermachinekamer
3: de lift
2: de noodtrappen
1: het kantoor van de baas

Het aangrijpende en spannende complete seizoen 7 van Grey’s Anatomy is vanaf nu te verkrijgen. Bekijk hieronder hoe Jesse Williams vertelt over het moment dat hij zijn shirt uitdoet… (fijn cadeautje) in de aflevering “Can’t Fight Biology”.

Greys Anatomy - seizoen 7: afleveringen:

With You I'm Born Again
Shock to the System
Superfreak
Can't Fight Biology
Almost Grown
These Arms of Mine
That's Me Trying
Something's Gotta Give
Slow Night, So Long
Adrift and at Peace
Disarm
Start Me Up
Don't Deceive Me (Please Don't Go)
P.Y.T. (Pretty Young Thing)
Golden Hour
Not Responsible
This Is How We Do It
Song Beneath the Song
It's a Long Way Back
White Wedding
I Will Survive
Unaccompanied Minor› Gepubliceerd zaterdag 3 december 2011 om 14:41 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook