Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› André Rieu brengt nieuw album uit: And The Waltz Goes On

"And The Waltz Goes On" was de droom van de 19-jarige Sir Anthony Hopkins toen hij een wals componeerde. Nu ruim 40 jaar later gaat zijn wens in vervulling. André Rieu arrangeert zijn stuk met succes; de wereldpremière van "And the Waltz Goes On" is een feit en nu ook eindelijk verkrijgbaar op CD!

Kijken


Bekijk naast dit artikel 'And The Waltz Goes On', gebracht te Wenen in aanwezigheid van Sir Anthony Hopkins.

Naast deze prachtige wals staan er nog enkele walsen van grootmeester Rieu zelf op dit album. De wals komt uit alle hoeken van de wereld. Beroemd zijn de Weense walsen, maar wat dacht u van de treurige wals uit Finland “Valse Triste” en “La petite Valse” uit Frankrijk? Nog zo´n prachtig stuk gecomponeerd door André Rieu zelf, is de wals "Dreaming of New Zealand", een hommage aan Nieuw Zeeland. U kan ze allemaal terugvinden op dit album.

André Rieu - "And The Waltz Goes On" - Veel luister -, maar vooral ook walsplezier! Nu overal verkrijgbaar, ook op DVD en Blu-ray.


› Gepubliceerd zaterdag 3 december 2011 om 11:40 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook