Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Zes nieuwe Studio 100-DVD's voor groot en klein

Het aftellen is begonnen! Nog 12 nachtjes slapen en dan komt de Sint weer naar ons land! Studio 100 maakt zich klaar voor Sinterklaas met een heleboel nieuwigheden. Er is voor elk wat wils: een nieuwe DVD van Bobo, Plop, Dobus en Heidi voor de kleinere kindjes vanaf 3 jaar en een superspannende Amika tv-film voor de iets oudere kids. We sommen ze even op!

DVD Bobo vol. 2 - Bobo wil vliegen

Bobo is een vrolijk blauw konijn. Hij woont in een boomhut met zijn ouders en zijn zusje Krabbel. Samen met Krabbel en beste vriend Tjerk beleeft hij de leukste avonturen! Als Bobo buiten speelt, vraagt de buurman altijd of het rustiger kan. Hij is een echte mopperkont. Maar daar trekt Bobo zich niets van aan… Nieuwsgierig als Bobo is, ontdekt en leert hij samen met jou. “Snuffelsnuit ik ben eruit!” roept Bobo dan. Ontdek de verrassende wereld van Bobo!

Op deze DVD staan 10 nieuwe Bobo tv-avonturen goed voor 55 minuten kijkplezier!

Tv-avonturen: Bobo wil vliegen, Dokter Bobo, De tent, De zangwedstrijd, De netalsofziekte, Boogschutter Bobo, De metaaldetector, Vals spelen, Agent Bobo, Blussen die brand!

DVD Plop – Meester Klus

Op deze DVD staan maar liefst 20 Plop tv-avonturen goed voor meer dan 100 minuten kijkplezier!
Tv-avonturen: Meester Klus, Blindemannetje, De wasdraad, Avond in de Melkherberg, De lijm van Klus, Het levende standbeeld, Plopkoekzoeken, Stoelendans, Op skilatten, Ingesneeuwd, De mattenklopper, De reiger, De truc met de kast, Agent Klus, De serenade, De klok van Plop, Een natte mop, Lui is groen, Ballet, Smalmelk.

DVD Dobus – De taart

De 3 clowns Dobus, Mina en Sollie proberen elke keer de knotsgekke opdracht van de circusdirecteur tot een goed einde te brengen. Dobus zorgt voor meer dan 65 minuten kijkplezier met 8 gekke tv-avonturen op deze DVD.

Tv-avonturen: De taart, De vogelverschrikker, Het spook, De vaat, De uitnodiging, De mandarijntjesdief, Het zakhorloge, De directeur wil zingen

DVD Studio 100 Tijd! vol. 2

Op het tweede volume van de DVD ‘Studio 100 Tijd!’ staan maar liefst 9 volledige tv-avonturen van onder andere Mega Mindy, Plop, Heidi, Piet Piraat, Bobo en nog vele andere… De verschillende Studio 100 helden zorgen voor meer dan 2u kijkplezier!

Tv-avonturen: Karel Karaat (Mega Mindy), De katapult (Kabouter Plop), De astronauten (Bobo), Op de weide (Heidi), De baby (Dobus), De verborgen kamer (Tabaluga), Zeeschildpad uit Wonderwaterwereld (Piet Piraat), Zigby gaat kamperen (Zigby), Koken voor de minister (Samson & Gert)

DVD Amika special – De gevaarlijke stunt!

Een spannend nieuw avontuur van Amika goed voor 1 uur kijkplezier!

Circus Patricio heeft zijn tenten opgeslagen in de buurt van de Paardenhoeve. De topact is een wervelende, maar gevaarlijke paardenstunt, maar directeur Patricio wil een ander paard. Clown Umberto en acrobaat Sandro moeten daarvoor zorgen. Ze vatten het plan op om Amika te ontvoeren, waarin ze met veel moeite slagen. Terwijl Elvis, de nieuwe manager van de manege, samen met Oli en Jan de mogelijke nieuwe investeerder Marjolein in de watten legt, gaan Lotte en Merel op onderzoek. Zullen ze Amika op tijd redden? Want één verkeerde beweging en het loopt slecht af voor Amika!

Extra: de videoclip ‘Als ik jou zie’

Cast: Merel (Moora Vander Veeken), Olivier (Niels Destadsbader), Jan (Ken Verdoodt), Lotte (Kristien Maes), Elvis (Rudy Morren), Marjolein (Patricia Goemaere), Jolien (Lisa Gadeyne), Umberto (Jos Van Geel), Sandro (Yemi Oduwale), Patrizio (Peter Van de Velde), Politieagent (Michel Bauwens), Dwerg (Andrew Herd), Krachtpatser (Jimmy Laureys)

DVD De avonturen van Heidi vol. 3

Heidi, de wereldberoemde animatieserie uit 1974, vertelt het leven van een Zwitsers weesmeisje dat opgroeit bij haar grootvader in een huisje in de bergen. Eerst is Heidi een beetje bang van hem omdat iedereen in het dorp hem vreselijk nors en onvriendelijk vindt, maar hij blijkt een zeer vriendelijke man te zijn en al snel raken ze erg op elkaar gesteld. Heidi leert hier ook de geitenhoeder Peter kennen en al snel worden ze beste vrienden. Samen beleven ze elke dag een nieuw avontuur.

De Vlaamse versie van Heidi is te zien op vtmKzoom.

Heidi zorgt voor 95 minuten kijkplezier met vijf nieuwe verhaaltjes op deze DVD. Bovendien staan de afleveringen er ook op in het Frans.

Tv-avonturen: Een brief van tante Dete, De zomer loopt ten einde, Kunnen bomen praten?, Waar is Piep?


› Gepubliceerd donderdag 24 november 2011 om 12:55 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook