Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Mega Toby redt de race

Op 26 en 27 november maken Mega Mindy en Mega Toby live hun opwachting tijdens 'de Grote Sinterklaasshow' in het Sportpaleis, de nieuwe en meest spectaculaire Mega Mindy show ooit: 'De MEGA Mindy show' in 3D valt nog te bekijken op 3 & 4 december in Hasselt, eind november komt de gloednieuwe filmsingle uit en vanaf 21 december loopt de derde film 'Mega Mindy en de Snoepbaron' in de bioscoop. Maar eerst en vooral is het de beurt aan onze superheld Mega Toby, want de Mega Toby-special ‘Mega Toby redt de race’ is verkrijgbaar op DVD!

Kijken


In deze spannende Mega Toby-special draait het om de jaarlijkse Cross Cart wedstrijd. Toby en de Commissaris besluiten om mee te doen met hun team ‘Het Blauwe Gevaar’. Agent Toby moet het opnemen tegen Mark Mustang en zijn gemene broer Mario. Echter, zij laten Toby voor de start verdwijnen en Mieke neemt zijn plaats in tijdens de race. Wanneer ook zij in gevaar dreigt te raken, verschijnt Mega Toby op het toneel…

Extra’s

De TV-avonturen van Mega Mindy ‘Kermis in het dorp’ en ‘Gifgas’

Kermis in het dorp
Broer en zus, Jef en Marja, hebben hun paardenmolen opgesteld in het dorp. Maar éénmaal je op de paardenmolen zit, wil je er niet meer af, zelfs al kost het je een fortuin. Het volledige dorp raakt verslaafd. Zal het Mega Mindy lukken om het hypnosesysteem van de broer en zus uit te schakelen?

Gifgas
Een zogezegd giftige gaswolk hangt in het bejaardentehuis van het dorp. De bevolking is in paniek en wordt verzameld in het politiekantoor voor tijdelijke noodopvang. Ondertussen rooft de valse 'civiele bescherming' het bejaardentehuis leeg. Zal Mega Mindy de civiele bescherming kunnen tegenhouden?
h4>Acteurs Mieke / Mega Mindy - Free Souffriau
Toby - Louis Talpe
Oma Fonkel - Nicky Langley
Opa Fonkel - Fred Van Kuijk
Commissaris Migrain - Anton Cogen

Gastacteurs

Mega Toby redt de race
Journaliste - Anouk Lambrechts
Mark Mustang - Hein Blondeel
Mario - Kevin Bellemans
Omroeper - Mark Tijsmans

Kermis in het dorp
Lucas Van den Eynde en Wanda Joosten

Gifgas
Mathijs Scheepers, Irène Vervliet, Arne Omloop, Benny Denie en Wouter Vermeiren.

Speelduur

ca. 80 minuten


› Gepubliceerd vrijdag 18 november 2011 om 11:57 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook