Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Koen Wauters ontmoet Lightning Mc Queen in Disneyland Parijs

Vorige week bracht Koen Wauters met zijn gezin enkele dagen door in Disneyland Paris. Daar ontmoette hij Bliksem McQueen, de vrolijke knalrode race-auto waaraan hij z’n stem leende voor de Disney/Pixar Cars 2 film.

Natuurlijk was er ook tijd voor een exclusief foto-moment! Na de stunt show waar Bliksem nu een gastrol in heeft ging Koen op de foto met de rode race-auto. Wie Bliksem zelf aan het werk wil zien moet tijdens de feestdagen zeker Disneyland Paris bezoeken. Tijdens het Festival vol Magische Momenten heeft Bliksem McQueen een gastrol in ‘Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular’ in het Walt Disney Studios Park.

Cars 2 vertelt het verhaal van super race-auto Bliksem McQueen en zijn allerbeste vriend Takel die de oceaan oversteken om te gaan racen in de allereerste Grand Prix in de wereld. Dat avontuur blijkt niet zo evident te zijn en hun weg naar succes zit boordevol valkuilen, omleidingen en hilarische verrassingen. De film kwam in juli 2011 uit in de bioscoop en was ook in Disney Digital 3D te zien. Cars 2 was één van de populairste animatiefilms die in de bioscoop te zien was deze zomer!

Wie nog moet nadenken over het perfecte kerstcadeau: vanaf 16 november is de populaire Disney/Pixar film Cars 2 op DVD verkrijgbaar!


› Gepubliceerd donderdag 10 november 2011 om 13:45 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook