Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Bassie & Adriaan samen in nieuwste Nuon reclame

De broers Bas en Aad van Toor zijn na jaren weer even samen als Bassie & Adriaan te bewonderen op de televisie. Het Nederlandse bedrijf Nuon - wat instaat voor de productie, verhandeling en levering van elekrticiteit, aardgas en warmte - lanceerde gisteren (maandag 7 november) een nieuwe reclamespot en vroeg hiervoor de medewerking aan de beroemdste clown en acrobaat.

Kijken


Aad van Toor (onlangs 69 jaar geworden) geniet sinds 2004 van zijn pensioen maar trok ter gelegenheid nog één keer zijn gekende acrobatenpak aan. De reclamespot loopt momenteel op alle televisiezenders en is ook te bekijken op YouTube naast dit artikel op Sterrennieuws.

Dagelijks zijn de avonturen van Bassie & Adriaan met veel succes te volgen bij Telekids op RTL 8, vtmKzoom en Pebble TV. Wie Bas van Toor (76 jaar) graag eens aan het werk wil zien in zijn rol als Bassie kan terecht bij één van zijn voorstellingen met de "Bassie Lachspektakelshow". Hiermee tourt hij doorheen geheel Nederland en België.


› Gepubliceerd dinsdag 8 november 2011 om 11:36 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook