Sterrennieuws
Evenement | Brussel

› Robert Pattinson & Ashley Greene promoten eerste deel van The Twilight Saga: Breaking Dawn

Twilight-sterren Robert Pattinson en Ashley Greene waren woensdag in Brussel om The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 te promoten. Om half elf werden de acteurs verwacht op een druk bijgewoonde persconferentie. De aanwezigheid van sterren impliceert de aanwezigheid van Sterrennieuws en wij laten jullie meeluisteren.

Robert kwam de persconferentie verlegen binnen met een geruit hemd met hieronder een T-shirt en een jeansvestje. Hij had zich niet meer geschoren sinds zondag! Ashley had zich echter keurig uitgedost: haar lange haren waren piekfijn gekamd en ze droeg een schitterende blauwe jurk met hoge hakken in zwart glanzend leer.

De acteurs waren zeer relaxed. Robert moest wel regelmatig toegeven dat hij nog niet goed wakker was, Ashley kwam al wat scherper uit de hoek. Drukke promodagen maken het hen natuurlijk niet gemakkelijk. De pers en de fans willen antwoorden en wij legden hen het vuur aan de schenen.

Persconferentie

Sterrennieuws was erbij en je kan de ganse persconferentie hieronder beluisteren!

Press Conference - Part 1


Press Conference - Part


Foto's

Foto's van de persconferentie vind je in de fotoreportage naast dit artikel!

Er zijn twee delen van de laatste film 'The Twilight Saga: Breaking Dawn'. Deel 1 wordt gelanceerd op 16 november 2011. Deel 2 zou in de bioscoop komen op 16 november 2012. Wij hopen alvast dat Robert Pattinson en Ashley Greene dan opnieuw naar België zullen afzakken.


› Gepubliceerd zondag 30 oktober 2011 om 17:20 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook