Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Hallo K3 volume 4 op DVD

Goed nieuws voor de fans van K3, want op 26 oktober verschijnt de DVD ‘Hallo K3’ volume 4. De unieke serie ‘Hallo K3’ gaat over het dagelijkse leven van 3 hippe meiden, met K3 in de hoofdrol! Samen maken ze de gekste dingen mee en komen ze steeds terecht in de meest bizarre, maar herkenbare situaties. Het tweede seizoen van deze hippe sitcom is sinds 3 oktober 2011 te zien op de kinderzender vtmKzoom.

Inhoud DVD

Karen en Kristel wonen samen in één appartement. Josje woont in het appartement aan de overkant van de gang. Maar ze wonen natuurlijk niet alleen in het grote gebouw. In het appartement onder hen woont de jonge, hippe en goeduitziende Bas. Naar mate de meiden Bas beter leren kennen, vallen ze stiekem alle drie een beetje voor deze leuke vrijgezel. Bas vindt dit leuk, maar blijft bescheiden. In het appartement boven hen woont weduwenaar Marcel, die hen altijd wil helpen. Buurman Marcel bedoelt het goed, maar bakt er niet altijd evenveel van. Maar Marcel is er steeds voor de meisjes, en geeft hen steevast foute 'goede raad'. Hij is ook een echte klusser die met afwisselend succes de meisjes uit de nood helpt, of net voor de nodige problemen zorgt. Daarnaast brengen de meisjes graag tijd door bij Rosie in haar koffiebar 'Roze Bottel'.

Afleveringen

De Karen-dictatuur
Karen wil het maken als fotomodel, maar auditie na auditie loopt het mis. Karen denkt dat ze lelijk is, en Josje en Kristel peppen haar op door een valse brief van een topfotograaf te sturen. Maar daardoor wint Karen net iets te veel zelfvertrouwen… Bas houdt van avontuurlijke dames. Controlefreak Kristel beslist aan zichzelf te werken en probeert alle structuur en orde overboord te gooien.

Het uurrecord
Karen krijgt een politieagent over de vloer die een gigantisch bedrag aan onbetaalde parkeerboetes komt innen. Karen probeert de politieagent te bespelen en de boetes te laten verdwijnen… Josje is gaan shoppen en heeft per ongeluk een minirokje meegenomen uit de winkel. Dat is diefstal! Wanneer Josje en Kristel een politieagent bij Karen zien denken ze dat Karen Josje verklikt heeft.

Een vriendje voor Karen
Karen leert de vriend van Bas kennen en wordt tot over haar oren verliefd. Kristel beklaagt zich dat Karen haar vriendinnen in de steek laat wanneer ze een leuke jongen leert kennen. En dan blijkt dat de jongen een wereldreiziger is… Josje wil dolgraag meespelen in een reclamespot over bananen. Om zich te kunnen inleven in de rol van banaan loopt ze de hele dag rond in een bananenpak.

Cast

K3: Karen Damen, Kristel Verbeke, Josje Huisman
Marcel: Jacques Vermeire
Bas: Winston Post
Rozie: Metta Gramberg
Agent: Peter Bulckaen
Bram/ Harry: Hein Blondeel
Roderick: Jan Van Hecke
Gustaaf: Dirk Lavrysen

Speelduur
Ca. 75 minuten


› Gepubliceerd dinsdag 25 oktober 2011 om 19:30 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook