Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen / Nederland

› Marco Borsato brengt unieke 3D DVD uit en is zo meteen Dichtbij

Hij heeft er moeite mee om het woord vernieuwer in de mond te nemen, maar als je kijkt naar zijn nieuwe ‘3Dimensies Live’ dvd, dan valt niet te ontkennen dat Marco Borsato alweer innovatief uitpakt. Wie de ‘3Dimensies Live’ dvd in huis haalt, die krijgt een concertregistratie voorgeschoteld van Marco’s recentste theatertour, die hem 4 keer naar het GelreDome in Arnhem bracht en 5 keer naar het Sportpaleis in Antwerpen. De gehele concertweergave is nu verschenen in 3D. Dit is een absolute primeur: Marco Borsato is de eerste Nederlandstalige artiest die een concert-dvd op de markt brengt in 3D.

Marco: “Wanneer je kijkt naar een 3D-registratie is er sprake van een totaal andere concertbeleving. Het is net alsof je er (weer) bij bent! Het was voor mij heel bijzonder om voor de 25e keer in mijn geliefde GelreDome te staan voor zoveel enthousiaste mensen. Dat juist deze show met de allernieuwste technieken is vastgelegd maakt het extra speciaal.”

De audio van het concert is bijgevoegd als een cd. Naast de luxe 3D weergave, werd er ook een 2D-versie uitgebracht en een enkele dvd. ‘3Dimensies Live’ ligt sinds afgelopen vrijdag in winkels.
Met de zoete smaak van de ‘3Dimensies’ concerten nog in de mond, start Marco aanstaande vrijdag met een heel bijzondere ‘Dichtbij’ tour. Tot en met half januari trekt Marco door Nederland en Vlaanderen met zijn bandje en is hij midden de fans, ‘Dichtbij’.

Op 21 en 22 november komt Borsato naar de Elisabethzaal in Antwerpen, op 24 en 25 november speelt hij in Schiervelde Roeselare en op zondag 11 december staat hij in de Ethias Arena in Hasselt. Er zijn nog maar een handvol tickets beschikbaar voor de 5 Vlaamse concerten, dus wie wil gaan kijken, moet echt wel snel zijn! Tickets zijn te koop via www.sherpa.be.


› Gepubliceerd dinsdag 25 oktober 2011 om 19:13 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook