Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Uki DVD 3 & 4

Het schattige, gele wezentje Uki, kan sinds zijn lancering op Ketnet (april 2010) al rekenen op heel wat fans! En niet alleen kleuters zijn verzot op Uki’s avonturen, ook mama’s, papa’s en grootouders appreciëren de rustige en natuurlijke wereld van Uki.

Op 14 oktober brengt Universal Music dan ook een 3de en 4de DVD van deze educatieve animatiereeks voor kindjes van 0 tot 4 jaar, op de markt. Op volume 3 & 4 staan steeds 10 afleveringen van 5 minuten, waarin Uki zijn kijkertjes bij de hand neemt en samen met hen de wereld op een speelse manier ontdekt. Samen met zijn vriendjes Konijn, Egel, Schildpad, Eend en Eekhoorn trekt Uki er op uit en beleeft hij allerlei avonturen. Zo leert Uki dat delen iedereen het gelukkigst maakt, een slapend Konijn wakker maken niet zo gemakkelijk is en sneeuw niet alleen koud is maar ook heel leuk.

Ondertussen gingen er van de eerste en tweede Uki DVD al meer dan 25.000 exemplaren over de toonbank in België en ook in het buitenland doet Uki het goed! Uki is ondertussen al te zien in de U.K., Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Italië, Portugal, Hongarije, Finland, Noorwegen, Canada,… In een aantal van deze landen zal je dit najaar ook al Uki DVD’s kunnen kopen.

DVD 3 & 4 van Uki zullen vanaf vrijdag 14 oktober 2011 in België overal verkrijgbaar zijn!

DVD 3
1. De wip - 2. Kiekeboe - 3. Bellen blazen - 4. Ijsjes - 5. Wakker worden Konijn! - 6. Schildpad op wielen - 7. De hik - 8. De draaimolen - 9. Sneeuwkonijn - 10. Superglijbaan

DVD 4
1. Plakkerig - 2. Noten rapen - 3. De zandbak - 4. Wedstrijd - 5. Bloempje verhuist - 6. De regenboog - 7. Hoelahoep - 8. Lawaai - 9. Een hoed voor Konijn - 10. Waar is Egel?


› Gepubliceerd woensdag 5 oktober 2011 om 09:55 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook