Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Samson & Gert Kerstshow 2018 is gewoon genieten

De kerstvakantie is begonnen en traditiegetrouw kijken we dan weer uit naar de Samson & Gert Kersthow. Het vrolijke duo bezorgt elk jaar duizenden gezinnen een heerlijk dagje uit: lekker genieten van een sfeervolle show met een indrukwekkend showballet en kinderkoor, een live-orkest en een prachtig decor. Natuurlijk zijn de Burgemeester, Alberto en Van Leemhuyzen ook van de partij. Dat is zoals steeds lachen met hun grapjes, meebrullen met de grootste hits en proeven van de gezellige kerstsfeer. Bovendien kan je met jouw ticket gratis binnen in Plopsaland De Panne of Plopsa Indoor Hasselt.

Dit jaar maken we tijdens de Samson & Gert Kerstshow kennis met een nieuw personage, Angelle, het nichtje van Alberto. Angelle wordt gespeeld door niemand minder dan Ruth Beeckmans.

Samson blijft zich verspreken. Zo was er zijn "Wat ga jij doen met die slappe tet", wat voor een hilarische situatie zorgde. En ook Van Leemhuyzen blijft zijn energieke zelve. Hij blijkt opnieuw zijn pilletjes niet te hebben genomen.

Huishoudster Marie zit samen met de 'Mamaaaa' van Alberto in Scherpenheuvel. Zowel van Leemhuyzen, de Burgemeester als Alberto hebben niet veel zin om deel te nemen aan de Kerstshow, maar dat is buiten Angelle gerekend. Het nichtje van Alberto komt een oogje in het zeil houden en laat het trio zweten. Kan Samson trouwens een prijs in de wacht slepen in een hondenwedstrijd tussen de dorpen van het land?

De show zit vol toffe liedjes uit het meest recente repertoire, maar ook uit de oude doos. Zo kunnen ook de papa's en mama's meezingen. Enkele voorbeelden: Wij gaan beginnen, Wij gaan vliegen, Wij willen voetballen, Alles is op, De Samsonrock.

In de persvoorstelling zat Samson even onder het podium vast tijdens het kerstlied "Samson is een kersthond", waarna Gert probeerde de dood van Samson aankondigde. Gelukkig was dit geen realiteit, want al snel was Samson terug. De Samson en Gert Kerstshow, hopelijk nog voor vele jaren!

Info en tickets

Tijdens de kerstvakantie in Plopsaland De Panne. Op 5 en 6 januari in Plopsa Theater (Indoor)Hasselt.

Heb je een Plopsa-abonnement? Dan kan je gebruik maken van het voordeeltarief van € 28,5. Meer info vind je op www.plopsa.be. Kinderen kleiner dan 85cm (op het moment van de voorstelling) genieten ook van ditzelfde tarief.

Info en tickets: www.studio100.be


› Gepubliceerd zondag 23 december 2018 om 11:03 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook