Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Rozalla vervangt Paradisio op Back to the 90's

Omwille van een TV-optreden van Paradisio in Frankrijk, wordt de groep in de line up van Back to the 90's vervangen door Rozalla. Rozalla werd geboren in Zambia, maar verhuisde al snel naar buurland Zimbabwe. Daar werd ze op jeugdige leeftijd een popster. Op 24-jarige leeftijd verhuisde ze naar Londen en startte er haar succesvolle muziekcarrère. In 1991 scoorde ze een allround wereldhit met het dansbare ‘Everybody's Free (to feel good)’.

De opvolgers ‘Faith (in the power of love)’ en ‘Are you ready to fly’ bereikten eveneens de hitlijsten over de ganse wereld. Tegenwoordig geniet zij nog altijd bekendheid als clubact en is ‘Everybody’s Free’ misschienwel uitgegroeid tot één van de meest geremixte nummers.

Rozalla zal op zaterdag 26 maart het podium van het Sportpaleis delen met Ice Mc, Captain Jack, Culture Beat, Bonzaï All Stars, Nunca feat. Pat Krimson en DJ Wout. De presentatie zal in de veilige handen van Peter Van de Veire zijn.

Tickets kosten €33 en zijn verkrijgbaar via Tele Ticket Service en Free record Shop.


› Gepubliceerd woensdag 9 februari 2011 om 13:51 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook