Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Première interactieve komedie De Schaar Erin oogst veel belangstelling

Regisseur Frank De Kaey zijn werk zit er op vandaag. Vanaf nu kan het theaterpubliek heerlijk genieten van “De Schaar Erin”. Een talrijke opkomst van pers en genodigden was alvast reuzebenieuwd om samen met acteurs Dirk Van Vooren, Christophe Stienlet, Dirk Lavrysen, Britt Van der Borght, Greet Rouffaer en Patrick Onzia deze interactieve, bijzonder grappige “whodunit” op te lossen. “De Schaar Erin” is vier weken lang te zien in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Dit theatersucces van auteur Paul Pörtner en oorspronkelijk regisseur (en theaterbewerker) Bruce Jordan, is een intrigerende voorstelling waarbij de ingrediënten van een spannende "whodunit" speels gecombineerd worden met alle elementen van een heerlijke komedie en de aanwijzingen van een interactief publiek. Het publiek mag rekenen op een heerlijke cast: Dirk Van Vooren, Christophe Stienlet, Dirk Lavrysen, Britt Van der Borght, Greet Rouffaer en Patrick Onzia.

Synopsis

Wanneer in kapsalon De Schaar Erin, huisbazin – en tevens bekende pianiste – Isabelle Kozak, wordt vermoord, zijn alle aanwezigen op dat moment hoofdverdachte. Homofiele saloneigenaar Tony, mannen verslindende kapster Barbara, sjieke madame ‘poepie’ Delrey en foute zakenman Eddy. Een voor een uiteenlopende types en allemaal hebben ze een reden om de oude tante uit te weg ruimen. Aan de ‘inspecteur’ en zijn niet zo snuggere kompaan de taak om dit mysterie op te lossen.

De Schaar Erin is de Vlaamse bewerking van Amerika's langstlopende komedie "Shear Madness". Het succes zit hem in de mix van komedie met een echte "whodunit" waarbij het publiek, op interactieve wijze, de moord mee oplost door goed te letten op alles wat zich op het podium afspeelt. Het zijn immers mogelijke aanwijzingen in de oplossing van het mysterie. Een echte succesformule. Neem zeker een kijkje op www.deschaarerin.be om hier meer over te weten te komen.

Info en tickets

Productie van www.dekomediecompagnie.be
Met: Dirk Van Vooren, Christophe Stienlet, Dirk Lavrysen, Britt Van der Borght, Greet Rouffaer en Patrick Onzia.
Regie: Frank De Kaey
Originele auteur: Paul Pörtner
Oorspronkelijk regisseur (en theaterbewerker): Bruce Jordan

Vanaf 21 april , slechts vier weken te zien! (voorstellingen om 20u15 of om 15u15)
Locatie: Theater Elckerlyc - Frankrijklei 85 – Antwerpen

Tickets via www.dekomediecompagnie.be of bij Theater Elckerlyc op 070 691 002 (max. 0,30 euro/minuut). Tarieven vanaf 17 Euro (inclusief reservatie, exclusief verzending)


› Gepubliceerd zondag 23 april 2017 om 21:27 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook