Sterrennieuws
Film | Internationaal

› Prachtige film Dunkirk vanaf 19 juli in de bioscoop

Warner Bros Pictures brengt de strijd op het strand van Duinkerke tot leven in een razend spannende film. Vanaf morgen is Dunkirk te bekijken in de bioscoop, maar ook in IMAX Brussel wat voor deze film een echte aanrader is! Zo zit je midden in het oorlogsverhaal met het perfecte geluid erbij.

Kijken


Dunkirk begint met honderden duizenden Britse en geallieerde troepen omringd door vijandelijke troepen. Gevangen op het strand met hun rug naar de zee, worden ze geconfronteerd met een onmogelijke situatie terwijl de vijand steeds dichterbij komt.

Dunkirk wordt dé absolute blockbuster van het jaar én is een must-see pareltje! Bij het begin van de tweede wereldoorlog zitten maar lieft 400.000 Franse, Belgische en Britse soldaten vast op het strand van Duinkerke. Terwijl het Duitse gevaar steeds meer nadert, proberen de jonge militairen op vissersbootjes van Britse burgers richting het thuisfront te vluchten. Regisseur Nolan, bekend van Interstellar, Inception en The Dark Night, weet de zuivere angst die de militairen voelen, perfect weer te geven. De film Dunkirk staat ook bekend om het acteerdebuut van Harry Styles (One Direction).


› Gepubliceerd dinsdag 18 juli 2017 om 17:36 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Film

zondag 13 oktober 2019 om 20:23 uur

› Nieuwe trailer voor Charlie's Angels

woensdag 14 augustus 2019 om 18:00 uur

› Eerste trailer voor film Little Women


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook