Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Paul Michiels heeft een nieuwe single: Don’t Hide From That Rain

Paul Michiels, gezegend met de mooiste soulstem van Vlaanderen, verkeert in artistieke topvorm, alsof de (70!) jaren maar geen vat op hem krijgen. Het icoon van de Belgische muziekscene zette na zijn verjaardagsconcerten in juni tal van zomerpodia in vuur en vlam. Daarbij putte hij uit zijn rijk gevulde muzikale oeuvre, afgewisseld met wereldnummers van zijn favoriete artiesten.

De ijzersterke songs uit het nieuwe album “Ageless” liepen als rode draad doorheen elk optreden en onderstreepten nog maar eens zijn pure klasse als songwriter en performer.

Aan de vooravond van de uitgebreide theatertour in het najaar van 2018 stelt de rasentertainer nu nieuw werk voor: "Don't Hide From That Rain", de tweede single uit het recente “Ageless”-album, kan zonder verpinken bij het beste uit Pauls werk gerekend worden en wordt een geheide nieuwe publieksfavoriet de komende tournee.

De release van deze single valt tevens samen met de release van het album "Ageless" op vinyl (2LP).


› Gepubliceerd vrijdag 17 augustus 2018 om 14:45 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook