Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Oscar and the Wolf ook op 27 oktober in Sportpaleis Antwerpen

Een schouw vol MIA’s, een arsenaal aan superhits, verbluffende live performances en bergen internationale allure. Weinig Belgische artiesten kunnen zo’n indrukwekkend CV voorleggen als Max Colombie aka Oscar And The Wolf. Nummers als "Strange Entity", "Princes", "Joaquim", "Breathing", "Runaway" en "Fever" zijn vaste waarden op talloze (inter)nationale radiozenders en staan nu al in het collectieve geheugen van de muziekliefhebber gegrift.

De vele uitverkochte concertzalen in zowel binnen- als buitenland tonen aan dat Oscar And The Wolf ook live weet te entertainen. Zijn shows worden als de beste live act van het moment beschouwd en het publiek krijgt er maar geen genoeg van. Na twee sublieme optredens op Werchter Boutique en Pukkelpop brengt Oscar And The Wolf de explosieve live act rond zijn twee bejubelde albums op 26 oktober naar een compleet uitverkocht Sportpaleis. Om tegemoet te komen aan de aanhoudende vraag naar tickets, kondigt Max Colombie vandaag een extra concert in het Sportpaleis aan op zaterdag 27 oktober! Tickets daarvoor gaan op vrijdag 24 augustus om 10u in verkoop.

Max Colombie gaf met Oscar and the Wolf het voorbije weekend een mooi concert op Pukkelpop. We vonden hem wat te vroeg geprogrammeerd, maar dat maakte de zanger meer dan goed met een sterke setlist en een sfeervol concert.

Info en tickets


START TICKETVERKOOP: VRIJDAG 24 AUGUSTUS OM 10u00
TICKETS VIA PROXIMUSGOFORMUSIC.BE

TICKETPRIJZEN: €49,78 - €44,18 - €38,58 (INCL. SERVICEKOSTEN)


› Gepubliceerd zaterdag 18 augustus 2018 om 10:30 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook