Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› njam! brengt Toasted on wheels met Dominique & Dagny

Vanaf zondag 13 mei is het dynamische duo Dominique Persoone & Dagny Ros terug.. en dit keer met een gevaarlijk lekkere ontbijt- en brunchbar... on wheels! Ze bundelen opnieuw de krachten om Vlaanderen onveilig te maken met hun pittige, gevaarlijke, onweerstaanbare, en vooral super originele ontbijt-, brunch- en picknickgerechten.

Ze houden halt op hippe marktpleinen, leuke parken en andere gezellige plekjes in Antwerpen, Gent en Mechelen … eender waar er een strategische plek is om neer te strijken met hun foodtruck, de klep open te klappen en voorbijgangers te verrassen met hun heerlijke gerechten. Waar Dominique gaat voor stevige eerder mannelijke hangover food, serveert Dagny Ros meer gezonde en lichtere gerechten. Voor ieder wat wils dus!

Toasted on wheels, vanaf 13 mei, elke zondag een nieuwe aflevering om 9u, 17u & 23u op njam!

Likoké on tour met Piet Huysentruyt

Een culinaire reis, de wereld rond. Van Kortrijk, over Japan, Bali en Singapore, helemaal naar de roots van Likoké …. Afrika! Dat is wat Piet Huysentruyt zal doen. Hij niet alleen, maar samen met zijn volledige keukenploeg én de meneer aan wie Piet zijn restaurant heeft opgedragen: z’n vader. Overal waar ze komen, koken ze met lokale topchefs - lokale topgerechten. Een concept dat letterlijk en figuurlijk grenzen verlegt. Ga mee met Piet Huysentruyt op culinaire wereldreis in Likoké on tour!

Likoké on tour, vanaf 16 mei, elke woensdag een nieuwe aflevering om 11u, 17u & 23u op njam!


› Gepubliceerd zaterdag 12 mei 2018 om 10:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook