Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Nieuwe zangeres en nieuwe single voor Hooverphonic

Na het experimentele lappendeken dat ‘In Wonderland’ was, keert Hooverphonic terug naar de pure essentie. Nieuwe single ‘Romantic’ is een vintage Alex Callier-compositie: grootse uithalen, rijke schakeringen, subtiele franjes, en een meeslepende melodie. Met een herhaald ‘I’m not romantic’ mantra is het nummer tekstueel alvast het omgekeerde van de doorsnee smachtende popsong. Onconventioneel vernuftige lyrics, zowaar. Met de piepjonge ‘The Voice’-winnares Luka Cruysberghs (zelfs de 90’s heeft ze nooit meegemaakt!) haalt Hooverphonic opnieuw vocaal dynamiet in huis. Een hoogst romantisch nummer. Of net niet.

De single 'Romantic' is vandaag, woensdag 18 april, vanaf 16u00 overal verkrijgbaar.

Hooverphonic trapt vanavond het eerste concert af in hun nieuwe formatie in de Islington Assembly Hall in Londen. Begin deze zomer, in juni, touren ze door de VS en dichter bij huis kan je hen zien op 14 december in Caserne Fonck, Luik en op 28 december in de Lotto Arena, Antwerpen. De ticketverkoop voor de show in de Lotto Arena start vrijdag 20 april om 10u00.


› Gepubliceerd donderdag 19 april 2018 om 13:50 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook