Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Nieuwe single Robby Longo heet Food & Gas

Het was een tijdje (bewust) stil rond Robby Longo, onze 36-jarige countryartiest van eigen bodem die in 2012 bekend werd door z'n opmerkelijke deelname aan The Voice Van Vlaanderen en daar op de 2de plaats eindigde. Robby besliste eind vorig jaar immers om op zakelijk gebied een nieuwe weg in te slaan en tekende een platencontract bij Mostiko, het pop & dance-label van CNR Records Belgium.

Vandaag komt er eindelijk verandering in de aanhoudende stilte want na maanden van zwoegen, wikken en wegen mogen we u met trots de langverwachte nieuwe single van deze countryartiest in hart en nieren voorstellen! Voor 'Food & Gas' werkte Robby samen met een team professionales die het begrip country naar niveau 2.0 tilden. Tom Vanstiphout (Milow) en Yves Gaillard (Van Echelpoel, ...) tekenden voor tekst, muziek en productie. 'Food & Gas' is een op-en-top moderne countrysong, zonder daarbij meteen te moeten vervallen in clich├ęs... want hoe vaak gebeurt het niet dat we ons onterecht 'de cowboy op z'n paard' voor de geest halen wanneer we het over 'country' hebben.

Met z'n nieuwe single maakt Robby meteen een statement dat moderne country vooral niet oubollig of niche hoeft te zijn en dat het een genre is dat door velen kan worden gesmaakt. 'Food & Gas' is vanaf a.s. vrijdag 26 mei beschikbaar via streaming en vanaf vrijdag 9 juni als digitale download.


› Gepubliceerd dinsdag 23 mei 2017 om 13:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Muziek

zondag 17 november 2019 om 16:00 uur

› Waar is Mathi(as) Vergels?

vrijdag 25 oktober 2019 om 13:00 uur

› Nieuw album voor Laura Tesoro: Limits


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook