Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Nieuw release voor Warhola: Look At Me

Warhola releaset zijn gloednieuwe single 'Look At Me'. Het nummer is de lead single van zijn album 'Young Loving' dat op 10 mei uitkomt.

Voor 'Look At Me' werkte hij samen met Glints en Tessa Dixson. Over de single zegt Oliver het volgende:"'Look At Me' is de snelste song die ik ooit heb geschreven. Ik was het album aan het afwerken en probeerde wat melodietjes uit op de piano, toen er eentje echt uitsprong. Ik werkte 'Look At Me' binnen de 24 uur af en belde Glints en Tessa op voor de final touch. Ik ben echt blij om het eindresultaat met iedereen te kunnen delen! De song heeft een smooth upbeat pop vibe en gaat over verliefd worden en al je tijd en aandacht aan die ene speciale persoon wijden."

Warhola staat op 26 april als headliner op Les Nuits Botanique in Brussel en op 9 mei speelt hij op The Great Escape in Brighton (UK).


› Gepubliceerd vrijdag 19 april 2019 om 13:46 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook