Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Nieuw op Canvas: Reset - vechten tegen het noodlot

Reset is een zesdelige reeks documentaires over mensen die getroffen werden door het noodlot: een ongeluk, ziekte of aandoening. We volgen hen in hun dagelijks leven, tijdens hun revalidatie of behandeling in het UZ Leuven. We zien hoe ze samen met hun omgeving proberen hun leven terug op de rails te krijgen en te ‘resetten’.

Het zijn ontroerende en inspirerende verhalen over twijfel en tegenslag, maar ook over hoop, verlangen en geluk. En dat op de kwetsbaarste momenten van het leven. Verhalen over de weerbaarheid en de veerkracht in elk van ons.

Naast de reeks Reset is er ook een online-platform met extra beeldmateriaal en verhalen. Niet alleen van de mensen die in Reset geportretteerd worden, maar ook van mensen die gelijkaardige dingen hebben meegemaakt en hun eigen verhaal willen vertellen.

Reset is een productie van Lionheart Productions, met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds en in samenwerking met UZ Leuven.

Vanaf donderdag 10 mei om 22.05 u. op Canvas.


› Gepubliceerd vrijdag 27 april 2018 om 18:28 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook