Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Nieuw format voor Studio 54 in Sportpaleis Antwerpen

Vorig jaar vierde STUDIO 54 Sportpaleis zijn 15e verjaardag. Het gepaste ogenblik om het feest een beetje over een andere boeg te gooien. Zo wordt dit jaar STANY CRETS aangetrokken. Hij neemt de algemene showregie van de 16e editie onder handen! Een concept als Studio 54 is hem dan ook op het lijf geschreven. Ook muzikaal zal Studio 54 Sportpaleis zich vanaf dit jaar onderscheiden van de voorgaande jaren. Uiteraard blijft disco de belangrijkste genre, maar er wordt uitgebreid naar soul & funk uit de jaren ’70, ’80, ’90 en zelfs 2000. Alles van Diana Ross tot Bruno Mars met hier en daar zelfs een streepje Pharell Williams en Daft Punk! Naast een grootse show met tonnen confetti, gigantische discoballen, glitterfonteinen, een champagne parade en de nodige pluimen, passeren ook een reeks vooraanstaande artiesten de revue. Ook hier pakt Studio 54 het dit jaar anders aan. Wie beter dan onze eigen showqueens NATHALIE MESKENS en NATALIA om de zaal in vuur en vlam te zetten? Zij hebben de soul & funk dan ook perfect onder de knie.

Onder de regie van Stany Crets en met de ‘girlpower’ van Natalia en Nathalie Meskens wordt het Sportpaleis voor de 16e keer opnieuw de mooiste maar vooral de gezelligste discoclub van het land!

› Gepubliceerd maandag 7 augustus 2017 om 16:07 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook