Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Nico Sturm en Jonas Van Geel in Gisteren was het geweldig!

Op donderdag 25 januari gaat "Gisteren was het geweldig!" in première in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Dit muziektheaterstuk in regie van Frank Van Passel is de liefdevolle clash tussen kompanen Nico Sturm en Jonas Van Geel. Een ode aan de vriendschap, een botvieren van hun liefde voor de oude theaterrevues en comedyshows, een onderzoek naar de kracht van een duo : hoe kunnen twee mensen een leven lang elkaar lief hebben en vrolijk blijven?

Bezielers Nico Sturm en Jonas Van Geel gaan op zoek naar het antwoord op deze vraag, en zoveel meer... De premièrevoorstelling op 25 januari in de Antwerpse Arenbergschouwburg is meteen de aftrap van een theatertour door Vlaanderen tot en met 18 mei.

"Gisteren was het geweldig!" doet gouden duo’s zoals De Woodpeckers, Dean Martin en Jerry Lewis, Abbott en Costello, Gaston en Leo, herleven in een zoektocht naar de oorsprong, de evolutie en de kracht van de lach, tot op de dag van vandaag. Kan een lach de wereld mooier maken (of zelfs redden?). Blijf je je hele leven lang lachen, wat er ook gebeurt…of luister je beter al eens naar het geluid van de stilte….? "Gisteren was het geweldig!" belooft een goudeerlijke, warme, ontroerende avond te worden, in een minutieus gebouwd decor, met onvergetelijke nummers, en bijzondere acts….

REGISSEUR FRANK VAN PASSEL STOOMT DIT CREATIEF TEAM KLAAR TEGEN DE PREMIERE

"Gisteren was het geweldig!" wordt gemaakt en gespeeld door Nico Sturm en Jonas Van Geel, bijgestaan door de magistrale mens en muzikant Antoon Offeciers, gebouwd door de man met de wonderlijke handen Kristof Oosterlynck (bekend van o.a. Studio Orka), en mede in goede banen geleid door de (h)eerlijke regisseur Frank Van Passel.

Info en tickets

online via www.dearenbergschouwburg.be
aan de ticketbalie van Arenberg
telefonisch via 03 2024646
Standaardtarief: 15 euro

Een productie van De Stormbakkerij

• Concept en spel: Nico Sturm en Jonas Van Geel
• Tekst: Nico Sturm
• Muziek: Antoon Offeciers
• Scenografie en techniek: Kristof Oosterlynck
• Regie: Frank Van Passel
• Kostuum: Tine Deseure
• Productie: Liesje De Backer (in opdracht van de Stormbakkerij)


› Gepubliceerd woensdag 10 januari 2018 om 22:26 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook