Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Nathan leert racen met een drone in tweede seizoen De Drone School

Op zondag 6 november gaat het tweede seizoen van De Drone School in het VTMKZOOM-blok bij VTM van start. Nathan Naenen verdiept zich verder in de dronewereld waarbij dit seizoen de focus vooral ligt op droneracing. Drone-expert Thomas Demeyer geeft Nathan elke aflevering tips en tricks over alles wat met drones te maken heeft. Mauro Lemmen, de jongste droneracer van België die deelneemt aan heel wat kampioenschappen, toont ook elke aflevering hoe de kijkers op een parcours kunnen racen met een drone.

Nathan Naenen: "Dit seizoen wil ik echt alle tips en tricks met een drone zelf uitproberen. Ik droom ervan om zelf een droneparcours in elkaar te steken en daarop een spectaculaire dronerace te houden.”

Mauro, de jongste droneracer van België, maakt zich klaar voor BK droneracing

Mauro, de jongste droneracer van België, houdt dit seizoen een vlog bij over hoe hij zich klaarmaakt voor het Belgisch kampioenschap droneracing. Nathan geeft Mauro ook elke week een opdracht in De Drone School. Zo moet hij bijvoorbeeld proberen om een drone op zijn hand te laten landen. Mauro neemt het elke aflevering op tegen zijn vriend Victor in een spannende dronerace, in de eerste aflevering is dat in het stadion van KVC Westerlo. De scores worden in een ranking bijgehouden en de laatste aflevering wordt de winnaar bekendgemaakt. De verliezer moet telkens een tegenprestatie ondergaan.

Jasper Cool, deelnemer van het eerste seizoen van De Drone School, is ook elke aflevering te zien. Jasper gaat met drone-expert Thomas uitzoeken hoe je thuis een droneparcours kan bouwen met huishoudspullen. Ook nieuw dit seizoen is de winkelrace: twee kinderen moeten een cadeautje vinden in een speelgoedwinkel met behulp van een drone. Kijkers maken ook elke aflevering kans om een drone te winnen op VTMKZOOM.be.

Vanaf zondag 6 november, elke zondag om 09.00 in het VTMKZOOM-blok bij VTM en om 10.30 bij VTMKZOOM


› Gepubliceerd zaterdag 5 november 2016 om 06:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook