Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Musical.ly superster Jacob Sartorius komt op 6 oktober naar Trix in Antwerpen

De 14-jarige Jacob Sartorius begon zijn carrière in 2014 (hij was toen nog maar elf) op Vine met een anti-pesten-filmpje. De oprechte Vine werd 15 miljoen keer bekeken en bezorgde hem de titel van "meest geëngageerde Twitter en Instagram-gebruiker”. Ondertussen heeft hij 7 miljoen Instagram volgers en 1,8 miljoen abonnees op zijn Youtube-kanaal.

Echt beroemd werd Jacob via de app Musical.ly. Zijn muzikale posts zijn er immens populair. Met zijn 14 miljoen volgers is hij momenteel één van de grootste sterren op Musical.ly.

In 2016 tekende Sartorius een platencontract en debuteerde hij met de single 'Sweatshirt’. De single werd miljoenen keer gestreamd (Spotify) en bekeken (Youtube). Hij werd een graag geziene gast op de Magcon tournee. Hij is ook één van de meest gegooglede sterren van 2016 en de website Business Insider voorspelt dat hij wel eens de nieuwe Justin Bieber kan worden!

De singles 'Hit or miss’ en 'All My friends’ volgden en werden begin 2017 - samen met zijn debuutsingle - gebundeld op de "The Last Text” EP. In februari concerteerde Jacob in de Amsterdamse Melkweg voor een uitzinnig publiek.

Op 6 oktober 2017 zal hij eindelijk ook zijn Belgische fans verwennen in de Antwerpse Trix. De voorverkoop start op 21 juli om 10u via greenhousetalent.be. Wacht niet te lang!


› Gepubliceerd dinsdag 18 juli 2017 om 16:28 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook