Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› Monty Python’s Spamalot is de must-see productie van 2019

Donderdag 28 maart 2019 ging ‘Monty Python’s Spamalot’ in première in de Stadsschouwburg in Antwerpen. Wij van Sterrennieuws gingen nog eens kijken op 4 april en zagen een schitterende voorstelling. Er waren zelfs al nieuwe grapjes in verwerkt, namelijk het recent aangekondigde vertrek van Gert Verhulst in het jeugdprogramma 'Samson & Gert'. De cast past het scenario dus elke dag aan, wat een absolute pluim verdient!

In 2011 haalde Stany Crets met groot succes deze hilarische musical naar Vlaanderen, het publiek was zo enthousiast dat een vervolg niet kon uitblijven. Acht jaar later brengt regisseur Stany Crets een nieuwe, hedendaagse bewerking van de filmklassieker Monty Python and the Holy Grail’ uit 1975. Zoals we Stany kennen is het niet zomaar een bewerking, maar de meest gestoorde must-see knaller die je moet gezien hebben! Het verhaal is een parodie op de legende van Koning Arthur en zijn ridders en hun zoektocht naar de Heilige Graal. Maar deze zoektocht loopt niet van een leien dakje...

Info en tickets

Monty Python’s Spamalot is nog tot en met 13 april te zien in Stadsschouwburg Antwerpen.

Kaarten kosten 27,50, 37,50, 47,50, 57,50 en 67,50 euro.

Info en tickets: http://www.deepbridge.be


› Gepubliceerd vrijdag 5 april 2019 om 08:12 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook