Sterrennieuws
Radio 2 Zomerhit | Vlaanderen

› Mathias Vergels wint Beste solo artiest op Zomerhit 2019

Verbouwereerd, maar dolgelukkig nam Mathias Vergels gisterenavond de prijs van ‘Beste solo artiest’ mee naar huis op Zomerhit 2019. Net als #LikeMe, was Mathias met ‘Helena’ drie keer genomineerd (ook ‘Doorbraak’ + ‘Zomerhit 2019’).

“De uitnodiging, de nominaties en in het programma mogen optreden, na Clouseau dan nog, maakten het al geweldig. Het duurde even voor het doordrong dat ik gewonnen had. Ja, dit is inderdaad een geweldige opsteker. Ik ben dolgelukkig en ik wil iedereen bedanken die op mij heeft gestemd en mij de voorbije uren feliciteerde. Bart Peeters zei me na afloop van de uitzending: “Mathias, deze onderscheiding geeft jouw carrière dadelijk een boost en gaat ook een geweldig positief effect hebben op het album waar je nu mee bezig bent.” Hij zou wel eens gelijk kunnen hebben.”

Met ‘Helena’ scoorde Mathias Vergels de voorbije maanden op de radio en in de charts, waar de single al wekenlang in de top 3 van De Vlaamse Ultratop 50 kampeert. “Het duurde even voor ik mijn muzikaal pad vond, maar sinds de release van ‘Wij alleen’ weet ik dat mainstream Nederlandstalige popmuziek echt mijn ding is. Die sound krijg je straks ook te horen als je luistert naar mijn debuutalbum dat in het najaar verschijnt. De opnames zijn volop bezig en ik kan je nu al zeggen dat ‘Helena’ een waardige opvolger gaat krijgen.”


› Gepubliceerd maandag 19 augustus 2019 om 14:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Radio 2 Zomerhit

donderdag 15 augustus 2019 om 10:05 uur

› Clouseau opent Radio 2 Zomerhit met nieuwe single

zondag 21 augustus 2016 om 22:20 uur

› Geen Milow, maar wel K3 wint Zomerhit 2016

donderdag 21 augustus 2014 om 16:11 uur

› Wie is genomineerd in categorie Beste ambiance?


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook