Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Liever Geen Geld in première in EWT-Theater

Het EWT-Theater in Deurne mocht gisteren een gloednieuw stuk in première brengen. Liever Geen Geld werd er voorgesteld in aanwezigheid van schrijfster Flavia Coste. Liever Geen Geld is de Nederlandstalige creatie van een succesvolle Franse komedie.

Synopsis

Richard en zijn echtgenote Claire hebben zijn moeder en zijn beste vriend uitgenodigd voor een diner omdat hij een fenomenale verrassing in petto heeft, waarvan niemand iets weet. Ook zijn vrouw niet. Een tijdje geleden is er een Euromillions jackpot van 162 miljoen Euro gewonnen in België en dit feit zal het leven van deze vier disgenoten voor altijd compleet in de war sturen, want wat moet je immers doen met zoveel geld? 'The sky is the limit' of 'Geld maakt niet gelukkig'?

Deze hilarische komedie vol onverwachte wendingen deed ons nadenken over het belang van geld en geluk. Het stuk liep in 2017 al maandenlang voor uitverkochte zalen in het Théâtre des Variétés in Parijs en is nu op toer doorheen gans Frankrijk.

Het EWT-theater maakte nu een bewerking en mocht als eerste de Vlaamse versie van dit pareltje brengen. Maarten Bosmans (Flikken, Loslopend Wild, Thuis, …) maakte met 'Liever Geen Geld' zijn debuut op de EWT-planken als een onvergetelijke Richard.

Credits en cast

auteur: Flavia Coste
vertaling: Frank De Kaey
regie: Theo van Baarle
cast: Maarten Bosmans, Dorothy Wuyts, Chris Mathieu en Frank De Kaey

Info en tickets

Nog tot en me 16 december 2018 in het EWT-Theater in Deurne. Info en tickets: www.ewt.be


› Gepubliceerd zaterdag 3 november 2018 om 12:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook