Sterrennieuws
Evenement | Brussel

› Les Transardentes maken artiesten bekend voor concert in Paleis 12 in Brussel

Les Transardentes kondigen vandaag de eerste artiesten aan die ze meebrengen naar Paleis 12 in Brussel, op uitnodiging van [PIAS] Nites, en het zijn niet de minste!

Op het programma:

VITALIC - ODC live

De laatste 15 jaar heeft Vitalic de Franse electro hertekend en er een onuitwisbare stempel opgedrukt. Zijn laatste album toont alweer een kosmische trip doorheen het diepste van electro en brengt op geniale wijze al zijn gekende elementen samen die keer op keer zijn kracht toelichten. Verwacht je aan een indrukwekkende live show die de naam ODC draagt deze keer, éen die opnieuw zijn vorige shows overtreft.

MR. OIZO

Quentin Dupieux alias Mr. Oizo steekt zijn vette beats in een valies en reist van Los Angeles naar Brussel om ermee uit te pakken op Les Transardentes. Naast zijn verrassende en steeds vernieuwende albums die hij maakt voor labels zoals Ed Banger en Brainfeeder, brouwt hij ook DJ sets die surrealistische belevenissen zijn zonder ook maar enige zelf opgelegde grens of beperking en wars van alle logica. Heerlijk!

FAKEAR

In een tijdspanne van amper drie jaar waarin hij vier EP's maakte, heeft Fakear zich opgeworpen als éen van de meest gerenommeerde en gekende Franse producers wereldwijd. Zijn primitieve instincten terugvinden en ze laten gaan, zich onthouden van de regels van het spel terwijl hij je meeneemt op zijn digitaal vliegend tapijt, zorgen ervoor dat de concerten van Fakear je steeds weer meenemen dáár waar je je impulsen en danslusten kan botvieren!

MØME

Møme aka Jeremy Souillart, een globetrotter die voortvloeit uit de zogenaamde French Touch met een vleugje Australische chill wave, is éen van de hotste jonge producers van vandaag. De getalenteerde multi-instrumentalist uit Nice wordt beïnvloed door artiesten zoals Flume en Nick Murphy (Chet Faker), maar hoeft deze seniors niet langer te benijden!

GRAMATIK

Beatmaker van Sloveense oorsprong Gramatik, mixt op een geniale manier samples van funk, jazz, soul en beats op plaat.

THE BLAZE

De twee video's voor de songs Virile en het meer recenteTerritory die je kan terugvinden op hun eerste EP, zorgden er ondermeer voor dat de Parijse neven Jonathan et Guillaume Alric alias The Blaze zich gekatapulteerd hebben tot één van de meest opwindende projecten van de laatste jaren. We kijken halsreikend uit naar hun live show waarbij de melodie evenzeer in de kijker zal staan als het visuele aspect.

De tweede zaal van Les Transardentes in Paleis 12 zal ondermeer nieuwe projecten van het label Different Recordings naar voren schuiven.

We kunnen vandaag al twee artiesten aankondigen:

KLLO

Bereid je voor op een poppy mix vol zwevende, sfeervolle bassen en moderne R&B van het Australische duo KLLO.

ANNA OF THE NORTH

Het Scandinavische duo Anna Of The North maakt dromerige electropop die het Noorse landschap lijkt te visualiseren. Dit spraakmakende electropopfenomeen bestaat uit de Noorsde zangeres Anna Lotterud en de Nieuw-Zeelandse producer Brady Daniell-Smith.

Tickets zijn vanaf nu beschikbaar aan een early bird tarief van € 30. Snel zijn is de boodschap!


› Gepubliceerd dinsdag 18 juli 2017 om 16:26 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook