Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Laura Lynn lanceert nieuwe album Country

De vele fans hebben er lang op moeten wachten, maar vandaag is hij er dan: het nieuwe album van Laura Lynn ‘Country’. Met ‘Je hebt me duizendmaal belogen' werd Laura Lynn gebombardeerd tot Schlagerkoningin van Vlaanderen. Al snel volgden vele feel-good meezingers als Arrivederci Hans, Jij doet de wolken verdwijnen, Hup Faldera,…

Kijken


Laura Lynn sloot haar eerste tien jaar af met het met goud bekroonde album, 'Jij en ik' en begon een nieuw muzikaal hoofdstuk met ‘Een nieuwe dag’. Een mix van schlager en pop die velen kon bekoren!

Samen met producer Steve Willaert heeft ze op haar nieuwe album 'Country' de mooiste country klassiekers en line dance nummers in een eigen jasje gestoken. Laura Lynn trekt haar cowboylaarzen aan en tilt schlager, pop en country tot het ambiancegehalte dat we van de Schlagerkoningin gewend zijn.

De meest recente single ‘Laat Je Hart Slaan’ is een Nederlandse bewerking van het alom bekende ‘Let Your Love Flow’ van The Bellamy Brothers. 11 jaar geleden scoorde ook Mama’s Jasje al met een bewerking van deze klassieker.


› Gepubliceerd vrijdag 24 augustus 2018 om 12:05 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook