Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Ladies Night toont lokale Chippendales-helden in heetste komedie van het jaar

Enkele maanden geleden werd nog maar de cast van Ladies Night voorgesteld in een Antwerpse stripclub en donderdagavond beten Marc Lauwrys, Jo Hens, Bart Van Avermaet, Ivan Pecnik, Chris van Espen en Sergej Lopouchanski zich al vast in een unieke rol. Ladies Night is een fantastisch heerlijke komedie gebaseerd op de film 'The Full Monty', maar met heel wat eigen accenten door een unieke muziekkeuze en de cast die echt schittert op de planken. Was het publiek gekomen voor het verhaal of om de acteurs de ultieme stripact te zien uitvoeren? De strippers van de komedie Ladies Night starten hun Vlaamse tour in Antwerpen tot en met 4 november. Daarna toeren ze tot en met 6 januari door Vlaanderen.

Wie kent niet de filmklassieker “The Full Monty”? De komedie “Ladies Night” van Anthony McCarten en Stephen Sinclair ligt aan de basis van deze succesvolle verfilming. Uitgezonderd. staat al jaren garant voor het brengen van komedies die gegerandeerd een succes zijn en steeds gespeeld worden door een topcast. Deze keer gaan ze voor Jo Hens, Bart Van Avermaet, Ivan Pecnik, Chris van Espen, Sergej Lopouchanski en Marc Lauwrys.

Een unieke cast werd samengebracht en producent Uitgezonderd. mag hier terecht fier op zijn. Elk op hun beurt staat te schitteren en blinkt uit in zijn rol. Een heerlijke avond vol plezier gegarandeerd! Hou je fototoestellen in de aanslag want het belooft een hete Ladies Night te worden!

Synopsis

Na de sluiting van een belangrijke fabriek in een klein provinciestadje is een massale werkloosheid het schrijnende gevolg. Enkele werkmakkers blijven niet bij de pakken zitten en besluiten hun lot in eigen handen te nemen. Om geld in te zamelen gaan ze strippen, helemaal naakt, wat tot hilarische situaties leidt. Een avond vol glimmende torso’s en rondslingerend textiel is het gevolg…

Info en tickets

Een productie van: Uitgezonderd.
Regie: Manou Kersting
Cast: Jo Hens, Bart Van Avermaet, Ivan Pecnik, Chris van Espen, Sergej Lopouchanski en Marc Lauwrys
Data: Van 25 oktober 2018 tot en met 6 januari 2019

Website: www.uitgezonderd.be

Locatie: Tour doorheen Vlaanderen met start in Theater Elckerlyc- Frankrijklei 85-87 te Antwerpen

Tour:
Brugge - Stadsschouwburg - op 8 november
Heist-op-den-Berg - CC Zwaneberg - op 23 november
Gent - Capitole - op 8 en 9 december
Hasselt - Ethias Theater - op 15 en 16 december
Izegem - CC De Leest - op 5 en 6 januari

Foto's van Ladies Night kan je bekijken in de Sterrennieuws-fotoreportage naast dit artikel!


› Gepubliceerd vrijdag 26 oktober 2018 om 11:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook