Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Laatste weekend voor Een inspecteur belt aan

In de Rode Zaal van het Fakkeltheater brengt Loge 10 Theaterproducties dit weekend de laatste voorstellingen van 'Een inspecteur belt aan'. In dit stuk ga je op zoek naar de verantwoordelijke van de zelfmoord van een meisje. Door het sterke verhaal zit je op het puntje van je stoel.

Synopsis

Het verlovingsfeest bij de familie Birling wordt ruw verstoord wanneer een inspecteur aanbelt. Hij komt de familie enkele vragen stellen over de dood van een meisje dat eerder die dag gestorven is door inname van een grote dosis desinfecteermiddel.

Aanvankelijk lijkt niemand een link te hebben met het meisje. Dan blijkt dat vader Birling het meisje ooit ontslagen heeft uit zijn fabriek. Ook dochter Sheila heeft het meisje onrecht aangedaan. De maskers beginnen af te vallen en uiteindelijk blijkt iedereen in de kamer voor een deel schuldig te zijn aan de dood van het meisje.

De inspecteur ontmaskert hen één voor één.

De theaterthriller 'An Inspector Calls' van JB Priestley is een ware klassieker in zijn genre. Het verhaal werd reeds meerdere malen verfilmd en het theaterstuk ging aan de haal met meer dan 19 belangrijke theaterprijzen.
Loge10 zet haar thrillertraditie (De Muizenval, Moord op de Nijl, Moord op de Orïent-Express, Toen Waren er nog Nul,...) verder met deze spannende whodunit, wereldwijd reeds bezocht door meer dan 4 miljoen toeschouwers.


In de hoofdrollen zien we Jan Schepens, Andrea Croonenberghs, Guillaume Devos, Nathalie Wijnants, Wim Van de Velde, Dirk Bosschaert en Laura Seys. Een topcast voor een zeer spannend theaterstuk!

Info en tickets

'Een inspecteur belt aan' is te zien Fakkelteater Antwerpen, Hoogstraat 12 - 2000 Antwerpen.

Er zijn dit weekend nog 4 voorstellingen op vrijdag 30 maart (1 voorstelling), zaterdag 31 maart (2 voorstellingen) en zondag 1 april (1 voorstelling). De voorstelling duurt 1u25min - er is geen pauze

Info en tickets: www.loge10.be

Nieuwe voorstelling: Stilte, we draaien

Synopsis
Een filmploeg is neergestreken in het theater voor het draaien van een langspeelfilm. Vandaag nemen ze de scène op waarin de bedrogen echtgenoot een voorstelling stillegt om de minnaar van zijn vrouw te vermoorden.

Tijdens de opnames zullen we ontdekken dat de productieleider niet te vertrouwen is, dat de regisseur verliefd is op de jonge actrice, dat de eeuwige tweede plansrol er alles aan doet om zijn carrière een boost te geven en dat de regie-assistent de boel probeert te redden terwijl hij van zijn eigen film droomt met de jonge actrice in de hoofdrol. En zo veel meer...!
Info en tickets
'STILTE, WE DRAAIEN!' is te zien vanaf 19 april 2018 in Fakkelteater Antwerpen voor een beperkte run van 4 weken. Wees er dus snel bij.

Info en tickets: www.loge10.be


› Gepubliceerd donderdag 29 maart 2018 om 16:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook