Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Krakers onder de kerstboom in première in Rode Zaal Fakkeltheater

De tweede productie van de Sven De Ridder Company is een pareltje. Gisteren ging Krakers onder de kerstboom in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in première.

Niemand wil het voorhebben, maar het kan gebeuren: inbrekers over de vloer krijgen tijdens de warmste tijd van het jaar. Het is bijna Kerstmis wanneer de twee inbrekers Ben Van Boven (Sven De Ridder) en Lesley Govaert (Mieke Laureys) het op dezelfde villa hebben gemunt en dan ook nog eens exact dezelfde avond uitkiezen om er hun slag te slaan.

Ze geraken het niet eens over wie wat mag meenemen en doen dan maar beroep op hun vaste heler (Brik Van Dyck) om hen te helpen de buit ‘eerlijk’ te verdelen.

Als Didier (Herman Verbruggen) en Marie-Christina (Nicoline Hummel), broer en zus van de afwezige eigenaar, onverwacht op bezoek komen, rest onze krakers geen andere mogelijkheid dan zich voor te doen als de house sitters. Worden ze ontmaskerd of blijft hun spelletje duren?

De tweede productie van de Sven De Ridder Company is een heerlijke, vrolijke kerstkomedie geschreven door o.a. Brik Van Dyck voor de ganse familie. Nicole Hummel speelt een geweldige rol en als rijke zus van de familie staat ze in mooi contrast met haar ietwat serieuzere broer gespeeld door Herman Verbruggen. Ook is Mieke Laureys een perfecte tegenspeelster voor Sven De Ridder. Brik Van Dyck is perfect gecast als heler en maakt de boel compleet wanneer de poppen aan het dansen gaan. Al kan hij ook een schitterende carrière tegemoet gaan als butler...

Ga dit stuk ontdekken!

Credits

Regie: Sven De Ridder
Cast: Herman Verbruggen, Mieke Laureys, Sven De Ridder, Brik Van Dyck, Nicoline Hummel

Info en tickets

Nog tot 6 januari 2019 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater, Antwerpen.
Info en tickets: www.fakkeltheater.be


› Gepubliceerd zaterdag 15 december 2018 om 11:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook