Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Komedie Kom Van Dat Dak Af in première

Zondag ging de komedie Kom Van Dat Dak Af in een regie van Jan Verbist feestelijk in première in Zaal Elckerlyc in Antwerpen. Heel wat bekende Vlamingen konden zien dat de Nederlandstalige bewerking van 'A Bit Between The Teeth' tot een hilarische komedie heeft geleid. Decor, timing en een fantastische cast maken dat dit theaterstuk een must see is!

Jan Verbist regisseerde dit stuk van Michaël Pertwee en hij kon hiervoor rekenen op een enthousiaste cast. Danny, gespeeld door Dirk Van Vooren woont boven een diamantzaak die hij samen uitbaat met zijn compagnon, de geniepige vrouwenversierder Rudy, gespeeld door Peter Bulckaen. Wanneer Rudy niet alleen de auto, maar ook de naam leent van zijn partner stapelen de verwikkelingen zich op. Zeker wanneer hij dit alles doet om zijn geheime affaire met één van zijn liefjes verdoken te houden. De dames van dienst worden gespeeld door Ellen Schoeters en Britt Van der Borght. Op de koop toe is een brutale diamantroof de oorzaak waarom de opdringerige inspecteur Brandt, gespeeld door Dirk Lavrysen, het tweetal maar blijft bestoken met allerlei lastige vragen.

Door zo veel onverwachte situaties raakt het tweetal verstrikt in een web van leugens, overspel en allerlei andere vervelende zaken: conservenblikken die ontploffen, kleren die opbranden en vooral veel rook… Want Danny zijn rustige avond gaat in rook op en verandert in een hysterische nachtmerrie.

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een hilarische lachbui van twee uur lang! Het theaterstuk is absoluut de moeite waard om snel je tickets te bestellen!

Interview met Peter Bulckaen

Sterrennieuws had een interview met Peter Bulckaen over zijn rol als geniepige vrouwenversierder Rudy. Dit interview kan je naast dit artikel beluisteren!

Foto's van de feestelijke première van Kom Van Dat Dak Af

Onze Sterrennieuws-fotograaf Karel Verheyden maakte heel wat mooie foto's van de feestelijke première op 14 november en kon verschillende bekende Vlamingen voor zijn lens zetten. Deze foto's kan je naast dit artikel bekijken!

Tickets en info


'Kom Van Dat Dak Af' is een productie van www.dekomediecompagnie.be

Geschreven door: Michael Pertwee
Vertaling door: Chris Ledure
Regie door: Jan Verbist
Cast: Dirk Lavrysen, Ellen Schoeters, Britt Van der Borght, Peter Bulckaen, Dirk Van Vooren.

Speeldata:
19, 20 en 27 november om 20u15
21 november om 15u15
3, 4, 10, 17 en 18 december om 20u15
12, 19 en 26 december om 15u15.

Prijzen zonder verzendings- en reserveringskosten:
Cat. 1 vanaf 19,50 Euro - VIP seats aan 34 euro pp.
Seizoensticket (combiticket Kom Van Dat Dak Af en Als De Kat van Huis is): 35 euro.

Reserveren bij www.sherpa.be of via 070/25.20.20 of aan de kassa van Media Markt - De Keyserlei 58/60, van maandag t.e.m. zaterdag van 9u30 tot 19 uur.

Lokatie: Zaal Elckerlyc - Frankrijlei 85/87 - 2000 Antwerpen


› Gepubliceerd woensdag 17 november 2010 om 11:15 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook