Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Klein maar Moedig presenteert nieuwe poppentheaterproductie De Zevende Dwerg

Begin herfstvakantie 2017 ging het gekende Poppentheater Klein maar Moedig na lange tijd weer van start met gezinsvoorstellingen in het keldertheater van het Fakkeltheater. Poppentheater Klein maar Moedig kende vanaf dag één groot succes. De herfstvakantie was zeer snel uitverkocht en ook de kerstvakantie was een top succes met wel drie extra speeldagen bovenop de 12 geplande voorstellingen. Ook nu nog blijft er vraag naar tickets. Vandaar dat de ticketverkoop voor de tweede poppentheaterproductie 'De Zevende Dwerg' nu reeds volop aan de gang is.

Het verhaal is een spannend avontuur met de nodige humor.

Daar waar het sprookje van Sneeuwwitje eigenlijk in de boeken en films stopt, begint bij Klein maar Moedig pas het verhaal. De Boze koningin alias de heks is dood en ligt onderaan de rotsen van haar kasteel, te wachten tot Lucifer de duivel haar komt halen. De zeer brave Edelman Kobe is verdwaald in het bos op weg naar het huwelijksfeest van Sneeuwwitje en de Prins. Op deze manier raakt hij verwikkeld in een zeer spannend avontuur waar hij geconfronteerd zal worden met: een sprekende vogel, de duivel, een levend geraamte, boeven en schurken, maar ook de zeer grappige held uit het vorige avontuur Pol Pladijs is van de partij.

Een van de zeven dwergen zal heel snel moeten zijn om het grootste gevaar van zijn leven te ontwijken en het leven van de Prins en Sneeuwwitje alsook dat van Kobe te redden. En waar zijn die andere 6 dwergen nu?

Geschikt voor een leeftijd van 6 tot 106 en ouder.

Een verhaal van de hand van Marcus en Ben Bervoets.

Speeldagen: Vanaf 12-2-2018 alle dagen tijdens de Krokusvakantie om 15 uur (deuren en foyer zijn reeds open vanaf 14 uur). Ook tijdens de Paasvakantie bijna dagelijks voorstellingen van deze tweede geweldige productie. Reserveer zeer tijdig, want de tickets vliegen nu al de deur uit.

Tickets: 070/246.036 of 0479/213.046 of www.fakkeltheater.be
Of aan de ticketshop in de Hoogstraat 12 (van maandag t/m vrijdag tussen 11 en 17 uur)


› Gepubliceerd zondag 31 december 2017 om 14:03 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook