Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen / Nederland

› K3 lanceert nieuwe single Eyo!

Vanaf 28 oktober 2011 ligt de single van K3 in de winkel en kan je hem downloaden via iTunes. Meisjes, jongens, mama’s en papa’s, warm jullie stemmen maar op want het aanstekelijke Eyo! wordt ongetwijfeld dé hit van dit najaar. Deze single is de eerste uit het gloednieuwe en gelijknamige album Eyo! dat verwacht wordt op 21 november 2011.

De lat ligt hoog!

De vorige CD MaMaSé! is een fenomeen dat alle records heeft verpulverd. Van de CD werden maar liefst 320.000 exemplaren verkocht in Vlaanderen en Nederland. Karen, Kristel en Josje zijn momenteel druk in de weer met het inzingen van hun gloednieuwe album Eyo!, want na het megasuccesvolle album MaMaSé ligt de lat voor het nieuwe album hoog!

Nog meer K3!

Het aanhoudend succes van de 3D-musical Alice in Wonderland met K3 is een feit! Het album ‘Alice in Wonderland’ behaalde al van bij release goud, maar nu heeft zowel de CD als de DVD van de musical de kaap van platina bereikt. Van de CD werden inmiddels ruim 75.000 exemplaren verkocht in Vlaanderen en Nederland en van de DVD maar liefst 65.000.


› Gepubliceerd woensdag 12 oktober 2011 om 18:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook