Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen / Nederland

› K3 lanceert nieuwe single Disco Oma

Op 6 januari komt de nieuwe K3 single Disco Oma uit! Dit is de tweede single uit de K3 film K3 Love Cruise. Deze eerste film van Hanne, Klaasje en Marthe mocht al meer dan 100.000 bezoekers verwelkomen.

Disco Oma is een aanstekelijk uptempo nummer met disco allures! De clip is een vrolijke mengeling van beelden uit de film én nieuw beeldmateriaal. Het nummer staat op de CD K3 Love Cruise die in november uitkwam.

Vanaf zaterdagochtend 6 januari om 9u00 is de clip van Disco Oma te zien op onder meer: Studio 100 TV, het YouTube Kanaal van K3 en de Facebookpagina van K3. Je kan trouwens alle clips van Studio 100 bekijken via de gratis app Studio 100 GO! De nieuwe CD K3 Love Cruise staat nu ook op alle streaming platformen.

Op 17 november kwam de CD K3 Love Cruise uit. Alle nummers uit deze CD zijn vanaf 6 januari ook te vinden op alle streamingplatformen, zoals o.a. Spotify & Apple Music: http://smarturl.it/k3lovecruise

Studio 100 is curator binnen Apple Music. Een curator bij Apple Music is een topper binnen zijn of haar genre die één of meerdere muzieklijsten samenstelt. Zo zijn in België ook Studio Brussel en Ultratop curator voor Apple Music.


› Gepubliceerd zaterdag 6 januari 2018 om 09:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook