Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Jongerengroep CoolKids pakt uit met energieke nieuwe single Helden

Met bijna 50.000 YouTube-views voor hun debuutsingle 'CoolKids' en ook opvolger 'Back To School' die richting de 30.000 views gaat, kunnen de CoolKids van productiehuis Marmalade na een kleine 4 maanden mooie rapportcijfers voorleggen. Op de vooravond van de herfstvakantie lost de jongerengroep z'n nieuwe single 'Helden' en die beantwoordt helemaal aan het stilaan vertrouwde CoolKids-recept: Nederlandstalig, fris, aanstekelijk en boordevol positieve energie. In 'Helden' wordt niet enkel de loftrompet bovengehaald voor superhelden uit films en boeken, maar ook en vooral voor iedereen die het kwade in de wereld bestrijdt, en helpt waar mogelijk.

Kijken


Clip in oude elektriciteitscentrale

Er circuleren al een tijdje onheilspellende berichten over nijpende energietekorten in ons land de komende maanden, maar een gebrek aan energie kan je de CoolKids alleszins niet verwijten. Ook in hun nieuwe single 'Helden' springen de vonken eraf, dus waar beter konden ze terecht voor de opnames van hun nieuwe clip, dan in een oude elektriciteitscentrale. De positieve energie die de CoolKids injecteerden in het verlaten pand in Schelle, straalt uit in de superleuke videoclip van 'Helden' en zal voor een warme gloed zorgen in de harten van iedereen die deze bekijkt.

Je kan CoolKids volgen via hun eigen Facebookpagina, Instagram (@coolkids.marmalade) en YouTube-kanaal, waarop elke woensdag en vrijdag een nieuwe video gepost wordt!

CoolKids heeft een vaste kern van 20 jongeren. Bij optredens komen ze in wisselende bezetting aan bod. In de clips treden ze allemaal aan.

Dit zijn de CoolKids!

Aaron, 16, Aalst
Eline, 17, Berchem
Emma, 15, Nijlen
Emmy, 15, Erpe-Mere
Esther, 14, Haaltert
Fleur, 13, Beringen
Jill, 18, Olen
Kobe, 16, Heusden-Zolder
Leonie, 16, Brugge
Lin, 17, Nijlen
Lotte, 15, Reet
Mathias, 17, Schelle
Mathieu, 17, Burcht
Merel, 15, Vilvoorde
Nina, 13, Alken
Pieter, 18, Evergem
Ruben, 17, Brussel
Ryan, 17, Mechelen
Tito, 12, Gent
Zion, 14, Kermt


› Gepubliceerd zaterdag 27 oktober 2018 om 13:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook