Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Internationale popster Kate Ryan lanceert aanstekelijke nieuwe song

Kate Ryan is terug met de verleidelijke, aanstekelijke nieuwe single 'Wild Eyes'. De strofe vlijt je neer in een modern, ontroerend stuk popmuziek, dat intelligent en sprankelend is. De song blijft ook in het refrein pakkend met verbluffende zang en coole elektronische ritmes en effecten. Na de miljoenen streams die ze de voorbije jaren al heeft gescoord, zal deze nieuwe single carrière-artieste Kate Ryan zeker naar een hoger niveau tillen!

Kate Ryan, bekend van vele hitsingles, is het afgelopen decennium een van de grootste vrouwelijke popsterren uit België geworden met honderden miljoenen streams op de verschillende platformen, platina- en gouden platen én een World Music Award (IFPI) voor bestverkopende artiest uit de Benelux wereldwijd. Sinds 2002 bracht ze 6 studio albums en talloze singles uit. Ze is het best bekend van haar grote hits ‘Ella Elle L’a’, 'Désenchantée' en 'Je T’adore' die in heel Europa bovenaan de hitlijsten stonden. Eerder dit jaar bracht ze ook ’Gold' met Sam Feldt uit, het nummer werd een enorme hit en telt momenteel meer dan 12 miljoen Spotify-streams.
Nu presenteert ze haar nieuwe single 'Wild Eyes'. Internationaal komt het nummer uit op het gerenomeerd dance label Spinnin Records, in België vindt Kate opnieuw een thuis bij Warner Music Belgium dat ook Gold uitbracht. Wild Eyes is niet alleen mee geschreven door Hans Francken en Emma Bale, maar ook door Will Knox, die ook meeschreef aan 'Gold' en 'Arcade' van songfestival-winnaar Duncan Laurence.

Live Shows

Kate Ryan's tour brengt haar de komende maanden weer door heel Europa, buiten optredens in België en Nederland zal Kate ook regelmatig op het vliegtuig zitten richting Duitsland, Spanje, Noorwegen en Zweden.


› Gepubliceerd zaterdag 5 oktober 2019 om 00:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook