Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Instabloggers komen donderdag samen op Bilzen Mysteries voor social media experiment

Samen bereiken ze meer dan 17.000 volgers, de Instabloggers die morgenavond samenkomen op Bilzen Mysteries en meewerken aan een social media experiment. Dat kan iedereen volgen op de populaire netwerksite Instagram.

Samen met koploper Facebook vervolledigen Instagram en Twitter de top-3 van meest actieve en gebruikte social media. Miljoenen mensen posten dagelijks foto’s en filmpjes en het aantal gebruikers en kijkers blijft spectaculair stijgen. Coördinator Lore Swennen: “Bilzen Mysteries bekeken door smartphones van Instabloggers. Wij zagen vrijwel meteen de match omdat er bij onze attractie ook gebruik wordt gemaakt van ultramoderne technieken. Naast het spectaculaire klank- en lichtspektakel krijg je bij aankomst als bezoeker meteen een tablet met oortjes die je op weg stuurt doorheen de site van de Landcommanderij Alden Biesen. Je maakt een individuele wandeling met gastheer Jan Decleir die je als een virtuele gids alles vertelt over de 800-jarige geschiedenis van het kasteeldomein. Noem het gerust een social experiment want het is de eerste keer dat wij Instabloggers samenbrengen en hen het unieke verhaal laten vastleggen van Bilzen Mysteries aan de hand van zelfgemaakte foto’s, filmpjes en livestreams. Elke Instagram-gebruiker kan het experiment nu donderdagavond volgen vanaf 20 uur. Het enige wat je moet doen is één of meerdere deelnemers aan ons experiment aanklikken en volgen!”

Dit zijn de Instabloggers die nu donderdag 26 oktober meewerken aan het Bilzen Mysteries social media experiment: @Dichtbijenverweg, @travelchecker, @eklijr, @geert_budenaerts, @ilovelimburg, @belsj76

Zelf Bilzen Mysteries ontdekken? Surf dan naar www.bilzenmysteries.be


› Gepubliceerd woensdag 25 oktober 2017 om 14:16 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook