Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Ianthe Tavernier zegt JA tegen Jan Smit z'n Sportpaleis-aanzoek

Vanavond weten we of Ianthe Tavernier de halve finale van Steracteur Sterartiest overleeft, waardoor ze nog meer centen kan inzamelen voor Doof Vlaanderen, de federatie van de Vlaamse Dovenorganisaties. Wat niet in dovemans oren is gevallen, zijn haar uitmuntende zangprestaties. De razendpopulaire Jan Smit was de voorbije weken zo onder de indruk van haar passages in Steracteur Sterartiest, dat hij besloot om haar uit te nodigen voor zijn jubileumconcert 20 jaar Jan Smit, dat hij zaterdag 10 maart 2018 viert in het Antwerps Sportpaleis.

“Ianthe, zo’n mooie stem als jij, die heb ik er graag bij. Ik hoop op een ja”, vroeg Jan oprecht. De sociale media én de Jan Smit-fans deden hun best, waardoor de boodschap vlotjes aankwam bij Ianthe. Tijdens een interview met Radio 2, zei het Buurtpolitie-gezicht dat ze vereerd was en dat ze graag te gast wil zijn bij in het Sportpaleis. “Jan is een supertoffe kerel. Met De Grietjes heb ik hem een paar keer ontmoet backstage en het klikt enorm. Ik ben gecharmeerd van de moeite die Jan deed. Hij maakte niet alleen een filmpje, hij steunt en volgt mij ook overduidelijk in mijn Steracteur Sterartiest-avontuur en dat doet mij een groot plezier. Optreden in het Sportpaleis, het podium delen met Jan Smit en zijn gasten André Hazes, Christoff en K3, zijn dingen waar je als kind van droomt en waarvan je hoopt dat zoiets je op een dag ook mag overkomen. Op 10 maart is het zover en daar kijk ik enorm naar uit.”

Tickets voor het jubileum-concert van Jan Smit, ‘Jan & Alleman’, op zaterdag 10 maart in het Antwerpse Sportpaleis, kan je bestellen op www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min). Naast Ianthe Tavernier, zijn ook André Hazes, Christoff en K3 te gast op het concert.

Nog tot vanavond 20.00 uur kan je Ianthe steunen bij Steracteur Sterartiest. Sms ‘Ianthe’ naar 6000. Je kan 10 sms’en sturen en de inkomsten worden doorgestort naar het goede doel Doof Vlaanderen.


› Gepubliceerd donderdag 21 december 2017 om 19:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook