Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Huwelijksaanzoek tijdens Beauty and the Beast in Flanders Expo in Gent

Als we de media mogen geloven, is 2016 niet echt een topjaar geweest. Maar het jaar afsluiten in mineur is een ‘no go’ moet Lorenzo Martens gedacht hebben. Hij vroeg zijn vriend Sander Gerritsen, in aanwezigheid van Josje Huisman, Jan schepens en meer dan 3000 getuigen, op een sprookjesachtige manier ten huwelijk tijdens de musicalvoorstelling ‘Beauty and the Beast’ in Flanders Expo Gent.

“Ik wou altijd al iets heel speciaal doen voor mijn vriend Sander,” vertelt een dolgelukkige Lorenzo, “Sander is een enorme fan van de musical ‘Beauty and the Beast’ en omdat ik mijn aanzoek groot wou aanpakken, contacteerde ik Marmalade, het productiehuis achter de musical. Het productieteam was meteen bereid om mee te werken en de musical voor ons een nog betoverender einde te geven. ‘Beauty and the Beast’ is immers een van de populairste sprookjes van het moment, maar het heeft eveneens een mooie betekenis in onze relatie. Mijn vriend deed een aantal jaar geleden auditie bij Hollands Got Talent en zong ‘If I Can’t Love Her’ bij de audities. Dit is een nummer uit de musical. Ik was toen werkzaam in de productie van het programma en zo is de vonk overgeslagen…”

Tijdens het slotapplaus ging Lorenzo het podium op en vroeg hij zijn niets vermoedende vriend ten huwelijk. Zowel de cast als het verraste publiek reageerde uitbundig. Het verloofde stel kreeg vervolgens een glas champagne om na te genieten achter de schermen. Wie zelf graag nog de magie van ‘Beauty and the Beast’ meemaakt, moet snel zijn want op 2 januari 2017 speelt ‘Beauty and the Beast’ de allerlaatste voorstelling. Daarna is het definitief afgelopen. Tickets zijn te verkrijgen via www.beautyandthebeast.be.


› Gepubliceerd woensdag 28 december 2016 om 20:36 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook