Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Husbands & Wives vanaf 2 februari 2019 in Noordteater Antwerpen

Vanaf zaterdag 2 februari kan je in het Noordteater in Antwerpen gaan kijken naar 'Husband & Wives'. Auteur Woody Allen brengt in deze relatiekomedie het schitterende verhaal van Jack en Sally.

Jack en Sally gaan scheiden. Het is een gedeelde beslissing, maar hun vrienden Gabe en Judy zijn geschokt. Door dit onverwachte nieuws stellen ze hun eigen huwelijk in vraag. Er breekt een gevecht tussen vrijheidsdrang en de behoefte aan geborgenheid los. Wat rest nog van hun gedeeld engagement? Van de romantiek? Wat met het gevoel van eenzaamheid in een relatie? Vragen die een keten van gebeurtenissen in gang zetten die het leven van het viertal grondig overhoop haalt.

‘Husbands and Wives’ is een wrange relatiekomedie over (het failliet van) de liefde waarin, Woody Allen de dagelijkse banaliteit naar een Shakespeareiaans niveau tilt.

Info en tickets

Van 02 februari 2019 tot en met 2 maart 2019

Noordteater, Sint-Nicolaasplaats 3-5 (Lange Nieuwstraat), 2000 Antwerpen

Info en tickets: http://www.noordteater.be of 03/231.20.08
› Gepubliceerd woensdag 30 januari 2019 om 13:26 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook