Sterrennieuws
Boek | Vlaanderen

› Hugo Broos vertelt in nieuw boek over zijn carrière

Hugo Broos heeft geweldig veel gewonnen in zijn voetballeven. Als speler: vier kampioenstitels, vijf bekers en drie Europacups met Anderlecht en Club Brugge. Als Rode Duivel: de halve finales op Mexico 86. Als trainer: drie kampioenstitels en twee bekers, ook met Anderlecht en Club. Vier keer Trainer van het Jaar. En dan, als kers op de taart: winnaar van de Afrika Cup als bondscoach van Kameroen in 2017. De eerste Belg ooit die als trainer kon zegevieren in een landenkampioenschap. En al die tijd stond hij bekend om zijn voornaamheid en zijn klasse.

Dat Broos voor die enorme rij aan successen niet voldoende erkend wordt, vooral in eigen land, is verbazend en frustrerend. In dit boek vertelt hij honderduit over zijn zegedrang, zijn 47 jaar in het topvoetbal, zijn scherpe voetbalinzicht. Maar we leren ook de mens Broos kennen, in zijn breekbare momenten. Een warm portret van een voetbalgrootheid.

Hugo Broos signeert op de Boekenbeurs op zondag 29 oktober van 13u00 tot 15u00 op onze stand 325, hal 3.

‘Hugo Broos, altijd weer winnen’ kost 24,99 euro en is vanaf nu te koop bij elke boekhandel of online. ISBN: 9789089317797


› Gepubliceerd vrijdag 20 oktober 2017 om 20:07 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook